Libnet.ro
UNICEF

12:01

Anuntul Huawei despre Mate 30: ce poate face daca America ridica interdictia

Playtech Playtech,
Anuntul Huawei despre Mate 30: ce poate face daca America ridica interdictia

Cel mai bun telefon din acest an e unul caruia ii lipseste o componenta cruciala: serviciile Google. in urma unei dispute intre Statele Unite ale Americii si China, Huawei a nimerit la. continuă pe Playtech

Huawei lanseaza joi telefoanele de varf de gama Mate 30, dar cateva intrebari cheie raman: ce sistem de operare vor avea si daca se vor lansa in toata Europa

Huawei va lansa joi telefoanele de top din seria Mate 30 si va organiza un eveniment la Munchen si se stiu aproape toate caracteristicile telefonului, dar raman de aflat cateva lucruri esentiale. Date fiind sanctiunile din SUA, Mate 30 va rula Android 10, o versiune open-source a sistemului sau noul sistem dezvoltat de Huawei? in plus, mai multe site-uri spun ca seria Mate 30 ar putea sa nu fie lansata in multe dintre pietele europene.

Cat costa Huawei Mate 30: cel mai scump model sare de 2.000 euro

Huawei Mate 30 a fost prezentat, in sfarsit. Avem si un pret pentru el, dar nu o data de lansare pe piata. E, totodata, primul telefon fara serviciile Google. Huawei a venit cu o solutie,.

Huawei a prezentat noile smartphone-uri Mate 30 cu aplicatii proprii

Huawei a prezentat joi noile smartphone-uri Mate 30, cu un design fluid si cele mai performante functii, minimalizand ingrijorarile legate de lipsa accesului la cele mai populare aplicatii ale Google, transmite Reuters.

Huawei a lansat primele sale telefoane fara aplicatiile Google, Mate 30 si Mate 30 Pro. Ce impresioneaza la acestea

Huawei a prezentat la Munchen noile sale telefoane din gama Mate, care se remarca printr-un design nou si camere excelente.

ACUM CHIAR S-A TERMINAT: Alex Velea a facut ANUNTUL SOC dupa 6 ani de RELATIE cu Antonia! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de sase ani! impreuna au doi baietei minunati! De curand, Alex si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog, despre viata de familie si.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )