Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai grava acuza la adresa Google vine din Turcia: cat trebuie sa plateasca pentru greseala

Playtech Playtech,
Cea mai grava acuza la adresa Google vine din Turcia: cat trebuie sa plateasca pentru greseala

Google primeste deseori amenzi in fiecare colt al mapamondului, unele mai dureroase decat altele. Cea mai recenta vine din Turcia si are in spate o practica ingrijoratoare a gigantului din. continuă pe Playtech

Bucuresti, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.04. Indicele se apropie de 7 in Constanta si Ilfov

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 11 decembrie, inca 6. 460 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19, ducand bilantul total al infectarilorcu noul coronavirus la 545. 567 de.

Lavinia Pirva, declaratii despre cel de-al doilea copil. Trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii

Lavinia Parva vorbeste despre al doilea membru al familie Banica. Ce spune sotia juratului de la X Factor despre un al doilea copil? Bruneta marturiseste ca se simte extrem de implinita de cand a devenit mama. Ce spune Lavinia Parva despre cel de-al doilea copil? Lavinia Parva se descurca excelent in rolul de mamica si .

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

Cum se prepara cea mai buna toba pentru sarbatorile de iarna. Reteta perfecta: este de neinlocuit

Toba este un preparat traditional, nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Aceasta reteta este un deliciu din ciolan de porc, care isi mentine bine forma si care este foarte usor de preparat. Ingrediente toba de porc 3 ciolane de porc din fata); 2 cepe; 2-3 foi de dafin; boabe de piper negru dupa .

Anda Adam da o masina sau 10.000 de euro! Face cea mai mare tombola pe Instagram!

Anda Adam a dat startul celei mai mari tombole organizata online de un influencer din Romania. Artista si-a surprins comunitatea de aproape 1,2 milioane de fani de pe Instagram dand startul unei tombole ce are ca premiu o masina sau 10. 000 de euro. Unul din fanii artistei va avea astfel ocazia sa treaca in noul an la volanul unui automobil nou sau, la alegere, cu contul mai bogat cu 10. 000 de euro.

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios si traditional se face dinurechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe de ienibahar; .

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

Evaluarea Airbnb a depasit joi 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in SUA in 2020

Pretul actiunilor Airbnb a crescut de peste doua ori la debutul bursier de joi, evaluand platforma pentru inchirieri de locuinte la putin peste 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in Statele Unite in 2020, transmite Reuters.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )