Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare schimbare pe care Google o vrea pentru telefonul tau

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare pe care Google o vrea pentru telefonul tau

In comparatia Android vs. iPhone, cel din urma inca are un avantaj important: primeste actualizari rapid. Google vrea sa mai reduca din handicap intr-un caz important. in urma cu peste. continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Pandemia afecteaza cea mai mare fabrica de ciorapi din Romania. Productia Ciserom Sebes a scazut cu 25% in 2020

Producatorul de ciorapi Ciserom din Sebes, cel mai mare din Romania care activeaza pe aceasta piata, resimte din plin efectele pandemiei.

Tratamentul care ar putea eradica gripa. Rezolva cea mai mare problema a vaccinului

S-ar putea sa fi fost umbrita anul acesta din cauza pandemiei de Covid, dar gripa sezoniera este inca o problema uriasa si un pericol grav pentru sanatata a milioane de oameni in fiecare.

Arabia Saudita, cea mai mare economie din lumea araba, deficit bugetar de 79 de miliarde de dolari in 2020

Arabia Saudita prognozeaza un deficit bugetar de 79 miliarde de dolari 65 miliarde de euro) pentru anul 2020 marcat de criza sanatatii, a anuntat marti Ministerul de Finante din Arabia Saudita, potrivit AFP.

Bucuresti pastreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19 7.01 Judetele care completeaza topul negativ

Potrivitcelor mai recente datepublicate de Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, 6. 171 de persoane au fost depistate pozitiv cuCOVID-19, iar 204 dintre pacientiiCOVID-19 si-a.

Prognoza meteo, azi, 17 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in cea mai mare parte a tarii. La munte se anunta precipitatii sub forma de lapovita

Meteorologii ANM anunta vreme frumoasa in toata tara. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate fata de valorile obisnuite ale perioadei, in special in vestul teritoriului. in prima parte a zilei de azi se.

Bucuresti si Ilfov, zonele cu cea mai mare rata de infectare din tara. Constanta se situeaza pe locul trei, cu un indice de 5,95

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat,joi, inca 5. 697 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, in ultimele 24 de ore. De asemenea,107 decese inregistrate pe un interval de 24 de ore in.

GRAFIC Rata de infectare a ramas peste 7 in Bucuresti. Ilfov, Constanta si Brasov, judetele cu cea mai mare incidenta

Rata de infectare cu noul coronavirus a ramas in Bucuresti la acelasi nivel ca si marti - 7,01, iar acest indicator este peste 5 in Ilfov - 6,67, Constanta - 6,35, Brasov - 5,1 si in Cluj - 5,04.

Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Rata mortalitatii in randul pacientilor internati cu COVID-19 in spitalele din Franta a fost de trei ori mai mare in comparatie cu cea a persoanelor diagnosticate cu gripa, conform constatarilor unui studiu francez, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )