Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai mare schimbare Waze din ultimii 10 ani: de ce va functiona pe laptop sau desktop

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare Waze din ultimii 10 ani: de ce va functiona pe laptop sau desktop

Spre deosebire de Google Maps, Waze a functionat inca de la inceput doar pe mobil, iar aceasta situatie se va schimba peste noapte, pentru binele tau. Cand vine vorba de aplicatii de. continuă pe Playtech

Mai ceva ca Lumina invierii: 8000 de avioane se pregatesc sa duca VACCINUL COVID-19 in toate colturile lumii. Este cea mai mare PROVOCARE din istoria transportului aerian

Desi nu avem inca vaccinul gata, transportatorii aerieni planuiesc livrarea lui. Distribuirea la nivel mondial al leacului pandemic va fi cea mai mare provocare din istoria transporturilor, potrivit industriei.

Cea mai mare camera din lume face poze la 3.200 megapixeli, dar scopul ei e mai important de atat

Cercetatorii de la Stanford au facut fotografii de 3. 200 de megapixeli, cele mai mari din toate timpurile, folosind senzori care vor face parte din cea mai mare camera digitala din lume. Odata.

Incendiu la cea mai mare tabara de refugiati din Grecia: Mii de oameni, o parte dintre ei diagnosticati cu Covid-19, evacuati (FOTO)

Incendiu de amploare la cea mai mare tabara de refugiati din Grecia, arata The Guardian. Portiuni importante din tabara au fost mistuite de flacari, iar presa locala spune ca incendiul ar fi fost provocat.

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

Citu, dupa anuntul INS privind prabusirea PIB cu 12%: Vesti bune pentru economie. Salariile au crescut in cea mai mare criza din ultima suta de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce INS a anuntat ca PIB a scazut cu 12,3% fata de trimestrul 1, ca vestle din economie sunt bune, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani si ca injectia de lichiditate a functionat perfect.

Yuanul Chinei ar putea deveni a treia cea mai mare moneda de rezerva din lume, depasind lira sterlina in 10 ani

Analistii Morgan Stanley isi mentin previziunea ca yuanul chinez va reprezenta 5% pana la 10% din activele de rezerva valutare globale pana in 2030. Yuanul reprezinta in prezent aproximativ 2% din activele de rezerva valutare globale, au spus ei.

Un sfert dintre scolile judetului sunt tot fara autorizatie sanitara. Apa e cea mai mare problema

Scoala incepe in cateva zile, in toate localitatile din Olt elevii vor reveni in banci doar sase localitati raman obligatoriu pe scenariul galben), nu in toate, insa, sunt conditii sigure. 25% dintre cladiri in continuare nu corespund normelor sanitare.

Cea mai mare cariera de carbune din Oltenia a primit acordul de mediu

Complexul Energetic Oltenia CEO) a obtinut acordul de mediu pentru continuarea lucrarilor de exploatare a carbunelui de la cariera Rosia Jiu.

FOTO Cum arata planurile pentru Proteus, cea mai mare statie de cercetare submarina construita vreodata

Fabian Cousteau, nepotul faimosului oceanograf si producator de documentare Jacques Cousteau, a prezentat un ambitios nou proiect care ii va permite sa traiasca sub apa mai mult de o luna scrie Business Insider.

Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Intr-o perioada in care raspandirea de stiri false reprezinta cel mai periculos fenomen din online, Facebook incearca sa-l previna printr-un update la Messenger. Au trecut cativa ani de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )