Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cea mai utila optiune prin care sa-ti protejezi datele pe Google

Playtech Playtech,
Cea mai utila optiune prin care sa-ti protejezi datele pe Google

Atat Google, cat si restul gigantilor tech colecteaza in permanenta date despre activitatea ta. Totusi, exista cateva modalitati prin care poti sa fii ceva mai protejat in aceasta. continuă pe Playtech

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

DOCUMENTUL prin care CNSAS cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca Mugur Isarescu a activat ca informator al Securitatii in perioada 1979-1989

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a dat publicitatii, joi, cererea prin care Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) solicita judecatorilor sa constate calitatea de colaborator al.

Drama prin care trece fiica lui Michael Jackson. Paris a vorbit despre presiunea de a trai in umbra tatalui sau

Cea care a parut a fi cel mai mult afectata de moartea legendarului Michael Jackson a fost chiar fiica sa, Paris Jackson. Aceasta i-a calcat pe urme tatalui ei si are o cariera in industria muzicala, dar si in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )