Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai bun Android pentru telefoane ieftine: Pie Go edition

Playtech Playtech,
Cel mai bun Android pentru telefoane ieftine: Pie Go edition

Android Pie a fost lansat pentru telefoanele Pixel de la Google, si alte cateva modele, iar compania a anuntat si o versiune light pentru telefoane ieftine. Android Pie e versiunea sistemului de operare dezvoltata pe principii de eficienta a bateriei, control asupra timpului petrecut online, dar si o mai buna folosire a aplicatiilor prin diverse []. continuă pe Playtech

A fost desemnat cel mai bun oraspentru locuit. Are multe spatii verzi, iar transportul public este ieftin si eficient

Melbourne a fost detronat de pe pozitia sa de orasul cel mai locuibildin lume dupa sapte ani consecutivi, pierzand coroana in favoarea capitalei Austriei, Viena, relateaza DPA si Reuters. Raportul.

Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran de pe piata

Odata cu aparitia lui Samsung Galaxy Note 9 pe piata, apar si testele efectuate asupra telefonului, iar rezultatul in ceea ce priveste ecranul e unul nu foarte surprinzator. De fiecare data cand apare un telefon de top pe piata, acesta e supus unor varii teste de catre diverse companii. Unii fac teste de rezistenta, unii [].

Competitia canina Cainele, cel mai bun prieten, programata pe 27 august. Ce conditii impun organizatorii

Orice ialomitean, proprietar de caine, isi poate inscrie prietenul necuvantator la concursul de frumusete canina care va avea loc pe 27 august, la stadionul Municipal 1 Mai din Slobozia, incepand cu ora 17.

Cum sa iti gasesti vocatia: devino cel mai bun facand ceea ce-ti place

Fa ceea ce-ti place si nu va trebui sa mai muncesti niciodata in viata ta, spunea Confucius. Atunci cand te ocupi de ceva ce te pasioneaza si iti pune abilitatile in valoare ai toate sansele sa fii unul dintre putinii oameni care se bucura de munca pe care o fac.

Halep, inspirata de cel mai bun jucator al lumii: Darren Cahill a dezvaluit cine a devenit un model de urmat pentru Simona

In ultimul an si jumatate, Simona Halep s-a reinventat. A renuntat la crizele de nervi de pe teren, a gestionat excelent momentele dificile si a castigat primul Grand Slam din cariera.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

UEFA a anuntat fotbalistii nominalizati pentru CEL MAI FRUMOS GOL al anului. Cine sunt FAVORITII (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, lista nominalizatilor pentru titlul de cel mai frumos gol al anului in sezonul trecut al competitiilor europene. 11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru acest titlu, ei fiind.

VIDEO Nominalizatii pentru cel mai frumos gol reusit n competitiile UEFA din sezonul trecut - Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet, pe lista

11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru titlul de cel mai frumos gol reusit in competitiile organizate de UEFA in sezonul 2017/2018, a anuntat, marti, forul european. Pe lista se gasesc, printre altii, Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet. Starul portughez a fost nominalizat pentru golul superb din foarfeca reusit impotriva lui Juventus, in sferturile Champions League, in timp ce Payet Marseille) candideaza cu un gol marcat contra lui Leipzig, in sferturile Europa League.

Cel mai simplu exercitiu pentru imbunatatirea memoriei: scade sensibilitatea la stres si durere

Este la indemana oricui sa-si imbunatateasca sanatatea mintala. Un exercitiu la indemana oricui scade riscul de dementa, lupta impotriva oboseli si elibereaza endorfine, scazand sensibilitatea la stres si durere.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 16 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 16 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni - Se pare ca si astazi, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa asculti cu atentie toate infomatiile care vin spre tine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )