Libnet.ro
UNICEF

05:00

Divort din cauza unor imagini surprinse de Google Street View: ce a descoperit un barbat din Peru care cauta un traseu pe harta

Adevărul Adevărul,
Divort din cauza unor imagini surprinse de Google Street View: ce a descoperit un barbat din Peru care cauta un traseu pe harta

Masinile Google Street View fotografiaza strazile de peste zece ani, scrie techspot. com, iar, in unele momente, au surprins si imagini cu persoane in situatii compromitatoare. Pe langa faptul ca au fotografiat oameni care ieseau din cluburi de striptease sau erau insotiti de prostituate, acum se pare ca au dus la un divort. continuă pe Adevărul

Divort din cauza unor imagini surprinse de Google Street View: ce a descoperit un barbat care cauta un traseu pe harta

Masinile Google Street View fotografiaza strazile de peste zece ani, scrie techspot. com, iar, in unele momente, au surprins si imagini cu persoane in situatii compromitatoare. Pe langa faptul ca au fotografiat oameni care ieseau din cluburi de striptease sau erau insotiti de prostituate, acum se pare ca au dus la un divort.

Romania pierde peste 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Deficitul de talente ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an. Companiile antreprenoriale din Europa de Est sunt cele mai afectate de lipsa personalului calificat. Raportat la PIB-urile nationale, pierderile economice ca rezultat.

Bursele globale, in degringolada din cauza temerii investitorilor

Bursa de pe Wall Street a inchis sedinta de ieri in scadere puternica, inregistrand cel mai semnificativ declin din ultimele opt luni, investitorii fiind ingrijorati de majorarea ratelor dobanzilor bondurilor americane si de incetinirea economiei mondiale, transmit Reuters si Kyodo.

AEK Atena, depunctata din cauza violentei suporterilor la meciul cu Olympiakos

Federatia Greaca de Fotbal a decis, vineri, ca echipa AEK Atena sa fie penalizata cu trei puncte, din cauza violentei suporterilor sai la meciul de saptamana trecuta cu Olympiakos, relateaza AFP citata de News. ro.

Trafic oprit pe A1 din cauza unui puternic incendiu

Un puternic incendiu de vegetatie a izbucnit in dreptul localitatii Petresti. Din cauza vizibilitatii reduse, traficul a fost oprit pe ambele sensuri ale Autostrazii Bucuresti - Pitesti, la kilometrul.

Pierderi de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Tara noastra pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente, arata datele sondajului PwC European Private Business Survey. in cadrul studiului, care a chestionat 2447 de companii provenind din 31 de tari europene, 39% dintre respondenti apreciza ca birocratia de la nivel local este o provocare, fata de 29% care considerau ca cea de la nivelul Uniunii Europene pune probleme. Companiile antreprenoriale din Europa considera ca gradul de reglementare si birocratia de la nivelul economiilor locale ameninta intr-o masura mult mai mare dezvoltarea activitatii pe care o deruleaza, comparativ cu reglementarile si birocratia de la nivelul Uniunii Europene UE), arata sondajul citat.

Romania pierde 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente: Educatia NU este in concordanta cu nevoile mediului de afaceri (studiu)

Date ingrijoratoare pentru Romania. Un studiu realizat de PwC European Private Business Survey arata ca tara noastra pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente. Asta inseamna.

Romania pierde anual 10 miliarde de euro din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual 6% din PIB-ul national numai din cauza deficitului de talente. Disponibilitatea personalului calificat depinde de factori precum libera circulatie a fortei de munca, inclusiv usurinta obtinerii permisului de munca pentru cetatenii non-UE precum si sisteme de educatie care asigura absolventilor pregatirea corespunzatoare, se arata intr-un raport PwC remis Redactiei noastre.

Plngere la Curtea Penala Internationala, contra Frantei, pentru crime mpotriva umanitatii, din cauza testelor nucleare din Polinezia

O plangere a fost depusa pe 2 octombrie la Curtea Penala Internationala CPI) impotriva Frantei pentru crime impotriva umanitatii din cauza testelor nucleare efectuate in Polinezia, a afirmat marti la ONU liderul separatist polinezian Oscar Temaru, citat de AFP si Agerpres.

Adina Valean, eurodeputat: Nu avem infrastructura din cauza neputintei de la Bucuresti

Victor Bostinaru: Este o dramatica si profunda criza de timp pentru pregatirea de proiecte mature eligibile si finantabile de Comisia Europeana Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, este de parere europarlamentarul roman Adina Valean, care sustine ca tara noastra nu are infrastructura din cauza neputintei de proiectare de la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )