Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google aduce cea mai importanta schimbare pentru aplicatia sa de mesagerie

Playtech Playtech,
Google aduce cea mai importanta schimbare pentru aplicatia sa de mesagerie

Dupa ce luna trecuta, Google a anuntat ca va indeplini o solicitare mult asteptata, criptarea end-to-end in Google Messages este acum lansata pentru unii utilizatori in versiune beta. La. continuă pe Playtech

Trenuri vechi de 40 de ani, pe cea mai noua cale ferata

Pe cea mai noua si cea mai importanta linie de care ferata realizata in Romania vor rula garnituri d.

Ciolacu: Votul de la parlamentare, cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook in care le multumeste romanilor pentru scorul obtinut de PSD la alegerile parlamentare de duminica. Liderul PSD are si un mesaj pentru Klaus Iohannis, spunand ca votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile. PSD: Orice mandat de formula guvernamentala formata de Orban si partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate.

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

Cum arata cea mai mica fata a lui Steve Jobs. Deja a debutat in modelling

In varsta de 22 de ani, cea mai mica fata a lui Steve Jobs a debutat in modelling. Cum arata tanara care a pozat intr-un pictorial de senzatie?! Eve, cea mai mica fata a lui Steve Jobs, debut in modelling Desi tatal sau a fost unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cea mai .

Romanii primesc cea mai buna veste a diminetii. Se va intampla cu banii lor pe salariu, indiferent ce partid a castigat alegerile

Conform datelor oficiale comunicate de Biroul Electoral Central, PSD este pe primul loc dupa numarul de voturi obtinute la nivel national. Oricum, orice alianta ar fi mers in final la guvernare, impozitul pe salariul minim al romanilor urma sa fie eliminat. Promisiunile PSD si USR. Veste buna pentru romani. Salariul lor jubileaza dupa alegeri PSD, .

USR PLUS: Riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate

Alianta USR PLUS afirma ca, la cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate. Formatiunea face un apel pentru prezenta la urne.

Dacia Duster 3 e pe drum! Lucruri nestiute au aparut despre cea mai iubita masina de romani

Dacia Duster 2 a fost un succes de piata care a durat aproape trei ani. Acum, se pare ca Renault se pregateste de o surpriza. Fanii Duster or sa se bucure sa afle ca un model va apare pe piata. Noul model va veni sub aceeasi denumire, Dacia Duster, dar varianta a treia. Cu alte .

Barna, despre varianta Ciuca-premier: Ca principiu, suntem o tara europeana, nu solutia militara e cea mai buna

Dan Barna sustine ca, de principiu, nu solutia militara e cea mai buna cand vine vorba de conducerea guvernului, insa spune ca lucrurile se vor lamuri la consultarile cu partidele.

Bursele au scazut luni in cea mai mare parte, la nivel global, din cauza restrictiilor legate de Covid-19. Lira sterlina s-a depreciat

Bursele au scazut luni in cea mai mare parte, la nivel global, din cauza restrictiilor legate de Covid-19, in timp ce lira sterlina s-a depreciat in lipsa acordului negociat de Marea Britanie si Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Argesul, cea mai redusa prezenta la vot din ultimii 30 ani

Rezultate oficiale provizorii in Arges la alegerile parlamentare. Argesul a avut la alegerile parlamentare din 6 decembrie cea mai redusa prezenta la vot de dupa decembrie 1989: doar 33,38%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )