Libnet.ro
UNICEF

08:15

Google iti arata cati romani au respectat, de fapt, distantarea sociala si cum s-au comportat in anul pandemiei

Playtech Playtech,
Google iti arata cati romani au respectat, de fapt, distantarea sociala si cum s-au comportat in anul pandemiei

Google a venit cu un raport referitor la comportamentul de deplasare al romanilor pe timp de pandemie. Iar concluziile sunt surprinzatoare. Distantarea sociala a fost regula pe care toata lumea. continuă pe Playtech

Cati romani au facut economii in timpul pandemiei. Specialistii au facut anuntul neasteptat

In perioada crizei generate de pandemie, doar patru din zece romani reusesc sa faca economii, spre deosebire de doua treimi inainte de pandemie. Cati romani au facut economii in timpul pandemiei Potrivit unui studiu realizat in luna decembrie 2020 de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) si comandat de Asociatia Romana a Bancilor, in .

Statul ti l-a dat, statul iti ia inapoi ajutorul financiar: cati romani vor fi nevoiti sa dea bani de unde nu au

Situatia financiara a multor romani este ingrijoratoare, din cauza pandemiei. Acum, multi dintre ei sunt obligati sa dea sume generoase de bani la stat. Pe langa oamenii din HoReCa, cea mai.

Diana Bulimar a pozat fara haine. Cum arata gimnasta noastra, de fapt

Diana Bulimar, gimnasta de talie mondiala, participanta la Jocurile Olimpice de vara din 2012 si concurenta iubita la Exatlon, a renuntat la haine pentru o sedinta foto de exceptie. Sportiva s-a lasat fotografiata purtand doar o pereche de blugi, fiind machiata discret, cu parul desprins cazandu-i pe spate. Diana Bulimar, fotografii incendiare. Gimnasta a renuntat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )