Libnet.ro
UNICEF

09:01

Motorola a anuntat telefoanele pe care o sa ai Android Pie

Playtech Playtech,
Motorola a anuntat telefoanele pe care o sa ai Android Pie

Tot mai multe telefoane stau la coada pentru a primi Android Pie. Astfel, dupa anuntul oficial al Google, vine si Motorola cu lista de telefoane pe care o sa fie. Motorola a pregatit lista telefoanelor care vor primi Android Pie. Compania a prezentat modelele, dar n-a oferit si-o data exacta de actualizare. Altfel, mai jos ai []. continuă pe Playtech

Android Pie te lasa fara cea mai controversata functie de pe telefon

Telefoanele Android au avut un avantaj major comparativ cu iPhone. Ti-au permis sa inregistrezi apeluri telefonice. Situatia a fost remediata dupa lansarea Android Pie. inregistrarea de apeluri telefonice a fost dintotdeauna o functie foarte controversata pe mobile. Aceasta a fost inclusa in urma cu mai bine de un deceniu pe telefoane ieftine de la Nokia, [].

Tot mai multe startup-uri in domeniul sanatatii. In SUA finantarea digitalizarii si inovatiei in sanatate a ajuns la 1,6 MLD dolari

Industria de sanatate la nivel global trece in aceasta perioada prin mari schimbari datorita accelerarii inovatiei in tehnologie si a cererii tot mai mari de imbunatatire a serviciilor medicale de calitate si de reducere a costurilor. Startup-urile.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Hainele pe care NU le va mai putea purta Meghan Markle de cand e ducesa

Meghan Markle a dat dovada de eleganta si stil cu mult inainte sa il cunoasca pe Printul Harry, cand nici prin gand nu ii trecea ca s-ar putea ca ea sa devina membra a familiei regale. Situatia s-a schimbat de cand este ducesa, ea trebuie sa respecte protocolul si etichetele regale. Iata mai jos noua aparitii iconice ale actritei pe care in ziua de astazi n-ar putea sa le mai imbrace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )