Libnet.ro
UNICEF

15:01

Optiunea RCS-RDS de care nu stiai: e mai tare decat ce are Google

Playtech Playtech,
Optiunea RCS-RDS de care nu stiai: e mai tare decat ce are Google

RCS-RDS s-a remarcat in Romania prin serviciile de cablu si internet fix. Cel mai bun abonament de internet fix, denumit Fiberlink 1000, are insa o optiune aparte. Poate ca n-ai fost interesat. continuă pe Playtech

Cum a devenit brusc Nicolas Sarkozy mai inalt decat Carla Bruni? Explicatia unei imagini care a starnit un val de ironii

Val de ironii in social media dupa ce pe coperta Paris Match fostul presedinte Nicolas Sarkozy apare ca fiind mai inalt decat sotia sa, Carla Bruni. Saptamanalul francez s-a vazut nevoit sa se apere, explicand cum fostul presedinte care are o inaltime de 1,66 m arata astfel langa Bruni care are, in realitate, cu zece centimetri mai mult.

Curiozitati despre gemeni, marea enigma a geneticii. Traiesc mai mult decat restul populatiei

Gemenii sunt inca un subiect foarte interesant pentru toata lumea. Cercetatorii inca isi pun intrebari despre acestia, dat fiind faptul ca apar cazuri care continua sa uimeasca orice stiinta. Gemenii, enigma geneticii. Care sunt cele mai mari curiozitati? Multi s-au intrebat daca nu cumva gemenii au aceleasi amprente, daca au si acelasi ADN. Ei bine, .

Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Numerosi soferi romani folosesc dotarile masinilor gresit. Cea mai mare problema este ca astfel de obiceiuri ii pun pe alti soferi si pe pietoni in pericol si pot provoca accidente. Asadar, ia aminte la ce se spune in articol si corecteaza-ti obiceiurile care te pun si in pericol, dar creeaza si defectiuni masinii. Masinile care .

Sclerodermia - mult mai mult decat o afectiune a pielii

Termenul sclerodermie se traduce literal prin piele dura. Vine din grecescul sclero, care inseamna tare, si derma care inseamna piele. Dar sclerodermia este mult mai mult decat o boala de piele. Nu se stie cauza sclerodermiei, dar se estimeaza ca aceasta afectiune afecteaza 2,5 milioane de oameni in toata lumea, majoritatea femei mature cu varsta intre 25 si 55 de ani. Fiind atat de rara, se cunosc foarte putine lucruri despre ea. Mai mult, sclerodermia are o gama larga de simptome care include mai multe organe, ceea ce o face sa fie si mai greu de identificat, intarziind un diagnostic corect timpuriu.

Cozi kilometrice pe DN 1 din cauza unui sens giratoriu care in loc sa fluidizeze traficul ii incurca si mai tare pe soferi

O lucrare de reconfigurare a Centurii de Vest a Ploiestiului a dat peste cap circulatia pe DN1 din cauza unui sens giratoriu care nu poate prelua valorile de trafic intens. Luni dimineata, la intrare in Ploiesti, s-au format cozi de zece kilometri pe sensul de mers spre Bucuresti, pe ambele benzi de circulatie.

Telefoane Digi ieftine: dai pe luna mai putin decat dai pe tigari

Pe langa abonamentele ieftine, Digi are si cateva telefoane cu pret excelent. De la Nokia pana la Motorola, le-am cautat pe cele pe care le cumperi cu sub 20 de lei pe luna. in aceasta.

Eugen Teodorovici: O remaniere ar fi mai indicata decat o restructurare

Eugen Teodorovici a anuntat la Antena 3 ca e nevoie de o remaniere cat mai rapida a Guvernului si ca ar trebui si o restructurare si in opinia acestuia mai mult de 5 ministere ar putea sa fie.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )