Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poze cu schimbarile prin care a trecut Bucuresti in ultimii 10 ani

Playtech Playtech,
Poze cu schimbarile prin care a trecut Bucuresti in ultimii 10 ani

De la borduri supraetajate la fantani arteziene cu luminite, Bucuresti se schimba constant. Imaginile Google Streeet View sunt poate cea mai buna modalitate prin care sa vezi diferentele. Ca. continuă pe Playtech

Franta, in top 5 tari care au investit cei mai multi bani in Romania in ultimii 10 ani

De la aderarea Romaniei la UE, Franta s-a situat constant in top 5 cei mai mari investitori straini directi din Romania, potrivit unei analize realizate de expertii KeysFin. Astfel, investitiile companiilor franceze in Romania au crescut cu aproximativ 26% in ultimii 10 ani perioada 2007-2017), ajungand la 4,7 miliarde de euro in 2017 conform metofologiei metodologiei Bancii Nationale a Romaniei.

Bulgaria inregistreaza prima scadere a incasarilor din turism din ultimii 10 ani

In mai 2019, turismul bulgar a inregistrat prima scadere de multi ani incoace - cazarile sunt cu 7,8% mai putine in comparatie cu aceeasi luna a anului trecut, gradul de ocupare in hoteluri este cu 2,3 procente mai mic, iar veniturile din cazari au scazut cu 2,6% comparativ cu anul anterior, potrivit datelor INS, citate de 24Chasa.

Bronhopneumopatia cronica obstructiva: mecanismul prin care apare boala si ce trebuie sa stie pacientii. Interviu cu Maria Dede, medic specialist pneumologie

Bronhopneumopatia cronica obstructiva este o boala cronica, nu se mai vindeca, iar pentru a stabili o conduita terapeutica corecta, trebuie sa faci o stratificare corecta a bolii, spune Maria Dede, medic specialist pneumologie, Hyperclinica MedLife Titan, intr-un interviu pentru Hotnews. ro. in acelasi timp, este foarte important sa oprim fumatul, este singura dovada clara care a aratat ca se opreste rata declinului functional al plamanilor odata cu oprirea fumatului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )