Libnet.ro
UNICEF

08:30

Schimbarea din Chrome care face diferenta: bateria la laptop te va tine cu doua ore mai mult

Playtech Playtech,
Schimbarea din Chrome care face diferenta: bateria la laptop te va tine cu doua ore mai mult

Printr-o actualizare, Google rezolva una dintre cele mai mari probleme din Chrome. Totodata, promisiunea e ca va fi mai eficient si cand vine vorba de memorie. Pana si in testele Google,. continuă pe Playtech

Printul Charles colecteaza averile localnicilor din Cornwall care au decedat fara testament si care nu au rude cunoscute

Printul Charles s-a ales cu o suma impresionanta de bani datorita unei reguli vechi de secole. Acestuia i se permite sa colecteze averea rezidentilor din Cornwall care inceteaza din viata fara a avea vreun te.

Cum opresti animatiile din Chrome cu Stop Gif, ca sa te concentrezi pe ce conteaza

Ca sa-ti atraga atentia, cele mai multe dintre reclamele pe care le vezi pe internet in 2020 sunt din ce in ce mai animate, sub forma de GIF sau clip video. Din fericire, pot fi oprite. Ca.

Dacia de senzatie care face de rusine orice BMW ursulet sau VW Golf. Orice sofer sigur vrea asa ceva

Poate ca n-ai zice de-un Logan ca poate concura cu BMW sau Volkswagen. Dar cineva s-a chinuit sa faca din Dacia o masina exceptional. Si i-a iesit. Ce vezi in clipul de mai jos e o Dacia.

Ministrul Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa

Ministerul Mediului este prima autoritate de mediu din Europacare va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa, sustine Costel Alexe, ministrul Mediului. Investitia pentru modernizarea Retelei.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )