Libnet.ro
UNICEF

14:15

Schimbarea de la Google Maps care-ti face viata mai usoara in trafic

Playtech Playtech,
Schimbarea de la Google Maps care-ti face viata mai usoara in trafic

Daca esti utilizator de Google Maps, atunci sigur te intereseaza schimbarea cu care au venit americanii. Pentru ca serviciul a fost imbunatatit. Aplicatii precum Google Maps si Waze sunt de. continuă pe Playtech

Schimbarea Google Maps care iti face viata mai usoara, in mod autentic: ce se intampla cu parcarile

Deja de cativa ani, Google Maps a facilitat gasirea unui loc de parcare in apropierea destinatiei tale. Printr-o actualizare recenta, aplicatia de navigatie a devenit si mai utila decat.

Google Maps promite indicatii si estimari mai corecte cu ajutorul inteligentei artificiale

Google a adus mai multe modificari modului in care aplicatia Maps realizeaza functia de ghidare pentru soferi si crede ca acum, cu ajutorul AI-ului, estimarile vor fi mult mai aproape de realitate.

Cum poate Google Maps sa prezica timpul de sosire?

Daca erai curios cum se poate prezice timpul de sosire atunci cand folosesti o aplicatie de trafic, Google explica modul in care si-a imbunatatit functionalitatea Google Maps, cu ajutorul.

Cum se pun corect rosiile la borcan pentru iarna. Reteta care face totul mai simplu

Pentru a gasi aroma si prospetimea fructelor si a legumelor de vara si in sezonul rece, toamna de toamna se repeta aceeasi poveste: pregatirea deliciilor din camara. Printre ele, si rosiile la borcan. Reteta: rosii la borcan pentru iarna, pentru ciorbe si mancaruri Ingrediente 1,8 kilograme de rosii, cantarite dupa ce au fost oparite si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )