Libnet.ro
UNICEF

01:05

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Playtech Playtech,
O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe . continuă pe Playtech

Secretele nestiute ale metroului din Bucuresti. Statia de sub pamant de la Gara de Nord

De-a lungul timpului, metroul bucurestean a fost subiectul povestilor cu iz conspirativ si invaluit in multe mistere. Multe dintre ele au insa o explicatie. De exemplu putina lume stie de ce statia de la.

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! Am vazut la o scoala din apropiere

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti, a vorbit despre un gest periculos pe care il fac majoritatea liceenilor. Mai exact, trecerea tigarilor de la unul la altul.

Un elev de la o scoala din Galati a fost depistat cu COVID-19

Primele infectii cu coronavirus au inceput sa apara la scurt timp dupa inceperea scolilor. Un elev de clasa a VI-a de la Scoala Nr. 22 Dimitrie Cantemir din Galati a fost confirmat cu.

Descoperire uimitoare intr-o scoala din Bihor. Ce au gasit oamenii acolo, la inceputul anului scolar VIDEO

In timp ce guvernul pare sa fi gasit solutia salvatoare pentru inceputul anului scolar, promitand tablete pentru elevi si containere sanitare pentru scolile cu toalete in curte, la sate, situatia este tot in derapaj continuu. Sau poate mai mult, se transforma in dezastru, cum este cazul institutiei din Bihor. Scoala din Bihor devenita staul de .

O sala de jocuri din Bucuresti a fost jefuita de o femeie. Ce suma a furat aceasta

O femeie a fost prinsa, dupa ce a jefuit o sala de jocuri din Sectorul 4 al Capitalei. Politistii au gasit ulteriorsuma luata din sala de jocuri. Casiera salii de jocuri a sunat la Politie,.

Un vatman din Bucuresti a fost impuscat de un sofer suparat ca i-ar fi inchis usa in nas unui calator

Incidentul a avut loc la ora 10. 00, in Capitala, iar cei implicati sunt vatmanul unui tramvai si un sofer care a fost martor la o scena neplacuta. Mai exact, vatmanul i-ar fi inchis usa in nas unui calator, care se grabea sa urce in tramvai.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )