Libnet.ro
UNICEF

17:15

Solstitiul de iarna aduce un fenomen extraordinar: intalnirea Jupiter Saturn. Ce vei vedea pe cer

Playtech Playtech,
Solstitiul de iarna aduce un fenomen extraordinar: intalnirea Jupiter Saturn. Ce vei vedea pe cer

Odata cu solstitiul de iarna, perioada zilelor scurte si noptilor lungi se termina. Aceasta va fi cea mai scurta zi si vine cu un moment exceptional: intalnirea Jupiter - Saturn. Google. continuă pe Playtech

Solstitiul de iarna va avea loc luni. Cea mai lunga noapte va dura 15 ore si 10 minute. Fenomen unic: planetele Jupiter si Saturn se vor apropia si vor putea fi vazute ca astru dublu VIDEO

Solstitiul de iarna va avea loc anul acesta luni, la ora 12. 02, durata zile fiind de 8 ore si 50 minute, iar durata noptii are valoarea maxima, de 15 ore si 10 minute pentru Bucuresti). in aceeasi seara, planetele Jupiter si Saturn se vor apropia si vor putea fi vazute ca un astru dublu, anunta Observatorul Astronomic Vasile Urseanu, scrie news. ro. Momentul Solstitiului de iarna, respectiv al inceputului iernii astronomice, are loc in jurul datei de 21 decembrie. incepand de la aceasta data, pana la 21 iunie, durata zilelor va creste continuu, iar cea a noptilor va scadea.

Solstitiul de iarna si intalnirea Jupiter Saturn. Fenomen spectaculos pe cer!

Solstitiul de iarna - 21 decembrie 2020. Durata zilei va fi de 8 ore si 50 de minute. Fenomen spectaculos de solstitiul de iarna: planetele Jupiter si Saturn se vor apropia.

Fenomen spectaculos cu ocazia Solstitiului de iarna. La ce ora se vor alinia planetele Jupiter si Saturn

Solstitiul de iarna va avea loc anul acesta luni, 21 decembrie, la ora 12. 02, durata zile fiind de 8 ore si 50 minute, iar durata noptii are valoarea maxima, de 15 ore si 10 minute pentru Bucuresti). in aceeasi seara, planetele Jupiter si Saturn se vor apropia si vor putea fi vazute ca un astru dublu, anunta Observatorul Astronomic Vasile Urseanu.

Google celebreaza printr-un doodle animat conjunctia Jupiter - Saturn

Google celebreaza printr-un logo special animat conjunctia Jupiter - Saturn care este evenimentul astronomic al anului. Luni dupa ora 17. 00 cele mai mari doua planete din sistemul solar ne vor aparea extrem de apropiate pe cer, formand un fel de stea dubla. Din pacate se pare ca in foarte putine locuri din tara va putea fi vizibil fenomenul, din cauza nebulozitatii ridicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )