Libnet.ro
UNICEF

01:05

Truc pe Google Maps: cum creezi un traseu cu mai multe destinatii

Playtech Playtech,
Truc pe Google Maps: cum creezi un traseu cu mai multe destinatii

In functie de traseele pe care le ai in minte, sunt sanse foarte mari sa fii dependent de Google Maps sau Waze. Chiar si daca folosesti insa acele aplicatii de cativa ani, exista intotdeauna cateva trucuri care iti scapa. in Google Maps, este surprinzator de simplu sa creezi un traseu pana la destinatie, cu doua []. continuă pe Playtech

Mai multe masini capcana si filtre de politie pe traseele nationale

Inspectoratul National de Patrulare anunta mai multe masuri de prevenire a accidentelor rutiere care se produc pe traseele nationale, in special in luna august, cand cetatenii merg in vacanta sau revin acasa. Inspectorii de patrulare vor organiza mai multe filtre si verificari cu masina-capcana dotata cu radare, transmite IPN.

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc de incendii in mai multe zone ale Greciei

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc ridicat de incendii in mai multe zone ale Greciei, invocand date transmise de Secretariatul General de Protectie Civila de la Atena.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

Mai multe drepturi digitale pentru europeni

In aceasta vara, cetatenii europeni beneficiaza de mai multe drepturi digitale ca oricand. Sunt deja cateva drepturi digitale in vigoare: Din iunie 2017: Eliminarea tarifelor de roaming. Telefoanele mobile po.

Peste 2.100 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in Spania, cele mai multe posturi sunt in gricultura

Peste 2. 100 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care doresc sa se angajeze in mai multe state europene. Posturile sunt vacante prin reteaua Eures, cele mai multe, peste 900, fiind in Spania, unde se cauta muncitori in agricultura. in Olanda si Germania este nevoie de cate 300 de persoane, pentru a lucra in sere sau depozite ori ca electricieni, sudori si instalatori.

Caz socant. O fetita de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit

O fetita in varsta de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica de 65 de ani cu mai multe lovituri de cutit, aceasta fiind internata in spital. Politia bihoreana a fost sezizata miercuri seara depre fap.

Motivul halucinant pentru care o tanara de 13 ani si-a injunghiat bunica de mai multe ori

O fetita de 13 ani si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit. Se pare c tanara a recurs la acest gest extrm dupa ce bunica nu i-ar fi permis sa iasa afara si a inchis-o in casa.

Uite Barza 2018. Comuna Gradistea, in topul localitatilor cu cele mai multe cuiburi din tara

Peste 9. 300 de romani au descarcat aplicatia Uite Barza! si au contribuit la numararea populatiei de berze albe din Romania, in cei doi ani de cand se desfasoara proiectul de numarare a berzelor albe, implementat de Societatea Ornitologica Romana. Comuna Gradistea din judetul Calarasi se afla in top, numara nu mai putin de 41 de cuiburi de barze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )