Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ultimul refugiu online al lui Donald Trump, distrus de Amazon, Apple si Google

Playtech Playtech,
Ultimul refugiu online al lui Donald Trump, distrus de Amazon, Apple si Google

Daca nu esti un suporter infocat al lui Donald Trump si al extremei stanga, este improbabil sa fie auzit de Parler, o retea sociala care se mandreste cu lipsa cenzurii de orice fel a. continuă pe Playtech

Donald Trump: Nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie

Presedintele inca in exercitiu, Donald Trump, a anuntat, vineri, pe Twitter ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte. Ultimul presedinte in exercitiu al SUA care nu a participat la ceremonia de investire a succesorului sau a fost Andrew Johnson, in 1869.

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Donald Trump este acuzat de practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot. Ce s-a intamplat atunci, cititi in articolul de mai jos. Ce facea Donald Trump in timul asaltului de la Capitoliu. Fostul presedinte al SUA este acuzat ca a actionat in stil .

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

CNN: Congresul SUA a initiat actul de acuzare a lui Donald Trump

Democratii au depus luni la Camera Reprezentantilor un act de acuzare impotriva lui Donald Trump. Este prima etapa catre deschiderea formala asteptata in aceasta saptamana a unei a doua proceduri de destituire a presedintelui american. Donald Trump e acuzat ca a instigat la violenta la Capitoliu.

Mediastandard.ro: Donald Trump a spus aproape 30.000 de minciuni in timpul mandatului sau

Timp de patru ani, cat a stat la Casa Alba, n-a fost saptamana ca Donald Trump sa nu zica ceva si, astfel, sa ajunga in atentia presei in sensul negativ. Conform analizei realizate de The Washington Post, citata de Editiadedimineata. ro, Donald Trump se apropie cu viteza de pragul de 30. 000 de minciuni si afirmatii false sau inselatoare spuse.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu 12,3% luni, in prima zi de tranzactionare de cand compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump. Twitter a declarat vineri tarziu ca a.

Planurile lui Donald Trump pentru ultimele zile de mandat. Care este programul presedintelui american

Presedintele american Donald Trump isi face planuri pentru ultimele zile de mandat, fiind increzator ca nu va fi suspendat. Seful statului este increzator ca vicepresedintele Pence si membrii Cabinetului.

Camera Reprezentantilor se pregateste sa dezbata pe tema destituirii lui Donald Trump: cand ar urma sa fie adoptat textul punerii sub acuzare

Articolul cu privire la destituirea lui Donald Trump ar putea fi supus miercuri votului Camerei Reprezentantilor, a anuntat luni presedintele Comisiei privind reglementarea, Jim McGovern, care preconizeaza ca acest articol urmeaza sa fie adoptat, relateaza Reuters.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3118 seconds )