Libnet.ro
UNICEF

09:01

Lenovo a inregistrat cele mai mari venituri din ultimii 4 ani si profit record

Playtech Playtech,
Lenovo a inregistrat cele mai mari venituri din ultimii 4 ani si profit record

Lenovo Group a anuntat astazi rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului fiscal, incheiat la 31 decembrie 2018, iar rezultatele sunt imbucuratoare pentru chinezi. Grupul Lenovo. continuă pe Playtech

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

O echipa de cercetatori din cadrul Colegiului Trinity din Dublin si Universitatea din Helsinki, condusi de o cercetatoare de origine romana, a anuntat o descoperire majora privind natura furtunilor.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

De la fobia de intuneric, de spatiile inchise si pana la frica de singuratate, fiecare persoana poarta in suflet anumite temeri. Experientele din viata de zi cu zi pot da nastere acestor frici, insa si zo.

Digital Recap 2019: Tendintele acestui an in digital cele mai importante topics din 2018

Subiecte precum fake news, deep learning, influencer marketing sau etica in comunicarea cu influencerii si social media sunt doar cateva dintre temele de interes ale agendei digitale de anul acesta. Mai mult, atentia este indreptata catre noi teritorii.

eMAG reduceri. 3 televizoare sub 700 de lei in Stock Busters, cele mai tari oferte din februarie

EMAG reduceri televizoare Stock Busters. Emag. ro a dat startul campaniei de reduceri Stock Busters, care are loc in perioada 19-21 februarie, si care vine cu reduceri uimitoare la numeroase televizoare.

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

Clujul, orasul cu cele mai scumpe chirii din tara. 400 de euro pentru un apartament cu doua camere

Suma medie solicitata pentru un apartament cu doua camere de tip confort 1 construit intre anii 1980 si 2000) din Cluj-Napoca s-a mentinut la valoarea de 400 de euro pe luna in ultimul trimestru din 2018. La Bucuresti, pretul scade putin 370 de euro), in timp ce la Iasi, Timisoara si Brasov se ajunge la 300 de euro.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Cum vor arata smartphone-urile viitorului - Preturi mai mari, ecrane mai mari si pliabile, camere numeroase si tehnologia 5G

Vanzarile de smartphone-uri scad pentru prima oara, iar asta se intampla si fiindca oamenii le schimba mai rar si pentru ca modelele de top devin tot mai scumpe. Cele mai recente lansari, S10 si Galaxy Fold, dau o serie de indicii despre cum vor arata telefoanele viitorului. Numarul de camere va creste, vor conta mult ecranele mari si ramane de vazut cum va primi publicul primele telefoane flexibile care vor fi extrem de scumpe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )