Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tranzactie gigant! Vodafone cumpara UPC Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactie gigant! Vodafone cumpara UPC Romania

Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operatiunilor Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria, in urma unei tranzactii cu o valoare totala de 18,4 miliarde de euro, ce face parte din strategia companiei de a. continuă pe Wall-Street Ro

Vodafone cumpara UPC Romania, printr-o tranzactie pan-europeana de 18,4 miliarde de euro

Vodafone Group va achizitiona operatiunile Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria, printr-o tranzactie cu o valoare de 18,4 miliarde de euro. Printre companiile cumparate de Vodafone se numara si UPC Romania.

Tranzactia anului: Vodafone cumpara UPC Romania. Tranzatie uriasa in Europa Centrala si de Est

Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operatiunilor Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria, in urma unei tranzactii cu o valoare totala de 18,4 miliarde de euro, ce face pa.

Vodafone cumpara UPC contra unei sume-record

Grupul britanic Vodafone va cumpara operatorul UPC Romania, printr-o tranzactie totala de 18,4 miliarde de euro. Pe langa Romania, in cadrul acestei tranzactii, Vodafone va prelua operatiunile Liberty Global din Germania, Republica Ceha si Ungaria. in urma preluarii, operatorul telecom va avea una dintre cele mai mari infrastructuri din Europa de retea de noua generatie [].

Vodafone face tranzactia anului: Cumpara UPC Romania, intr-un acord de peste 18 miliarde de euro

Se anunta zile grele pentru Telekom si RCSRDS, dupa ce Vodafone a realizat tranzactia anului. Grupul britanic va prelua operatiunile din Germania, Romania, Ungaria si Cehia ale gigantului american de cablu.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )