Libnet.ro
UNICEF

15:01

Adevarul despre averea Simonei Halep s-a aflat acum. Cat de bogata este, de fapt

Playtech Playtech,
Adevarul despre averea Simonei Halep s-a aflat acum. Cat de bogata este, de fapt

Adevarul despre averea Simonei Halep s-a aflat acum. Cat de bogata este, de fapt, sportiva noastra, cititi in articolul de mai jos. Cat de bogata este Simona Halep. I-a detronat pe cei mai faimosi din fotbalul din Romania S-a aflat acum care este adevarul despre averea Simonei Halep. Chiar daca anul trecut a fost un . continuă pe Playtech

Prietena Simonei Halep, Carla Suarez Navarro, aproape a invins cancerul si vrea sa revina pe teren in 2021

Carla Suarez Navarro, prietena Simonei Haelp, aproape a terminat sedintele de chimioterapie si a reluat deja antrenamentele. Ar vrea sa participe la un turneu de Grand Slam in noul sezon si chiar la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Adevarul despre mutarea Rocsanei Marcu in Anglia. Oferta a fost mult prea tentanta sa ii reziste

S-a aflat tot adevarul despre mutarea Rocsanei Marcu in Anglia. Oferta a fost mult prea tentanta pentru ca vedeta sa ii reziste. De ce a plecat, de fapt, Rocsana Marcu in Anglia, cititi in articolul de mai jos. Rocsana Marcu s-a mutat in Marea Britanie. Ce a motivat-o sa ia decizia radicala S-a aflat adevarul .

Sotia lui Silviu Prigoana a spus adevarul despre afacerist. Asa ceva nu ar zice Bahmu, niciodata

Mihaela, femeia care il face acum fericit pe Silviu Prigoana, a vorbit despre relatia cu acesta. Solista a cam dat din casa. Ce a marturisit despre celebrul afacerist? Sotia lui Silviu Prigoana, marturii despre afacerist Mihaela Prigoana este femeia care i-a oferit din nou linistea pe care a tanjit-o atat de tare Silviu Prigoana. Desi .

Madalin Ionescu a spus adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Cum si-a putut descrie propria sotie

Madalin Ionescu a spus tot adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Incredibil cum si-a putut descrie propria sotie fostul om de televiziune. Madalin Ionescu este un familist convins si isi iubeste nespus fetele. Ce spune despre sotia sa, vedeti un pic mai jos. Madalin Ionescu a recunoscut. Cristina Siscanu, sotia sa, primeste mesaje de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )