Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

Playtech Playtech,
Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor. Americanii au facut topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se regaseste Simona Halep S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastra este mai bogata decat multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep . continuă pe Playtech

NICUSOR DAN: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani.

Nicusor Dan: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani. Citeste si: Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea.

Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an. Este singura care a reusit

Indragita sportiva romanca incheie anul 2020 la inaltime. Simona Halep a obtinut o noua performanta extraordinara, fiind jucatoarea din tenisul feminin cu cel mai bun procentaj al seturilor castigate in acest an. Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an Potrivit SpotMedia. ro, Simona Halep are 44 de seturi castigate in 2020 si doar 12 pierdute.

Alimentul miraculos descoperit in 2020. E mai bun decat vitamina C. Mihaela Bilic rupe tacerea

Anul pandemic a venit si cu unele vesti bune, nu doar proaste. Medicul nutritionist Mihaela Bilic rupe tacerea despre alimentul miraculos descoperit in 2020. Conform spuselor ei, este vorba de un nutrient mai eficient decat celebra vitamina C, pe care toti romanii o consuma in anotimpul rece. Alimentul miraculos descoperit in 2020 lactoferina Va .

AEP estimeaza solicitari de rambursare cheltuieli pentru alegerile parlamentare de aproape patru ori mai mari decat in 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca vor fi solicitate la rambursare cheltuieli facute de formatiunile politice la alegerile parlamentare din acest an de aproape 167 de milioane de lei, de aproape patru ori mai mari decat la alegerile parlamentare din 2016. Termenul limita pentru depunerea cererilor de rambursare este de 6 ianuarie 2021.

Covid: Infectarile in Wuhan, de zece ori mai mari decat bilantul oficial (studiu)

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus in Wuhan, unde au fost detectate primele cazuri de Covid-19 din lume, ar fi de zece ori mai mare decat bilantul anuntat pana acum de Beijing, potrivit unui studiu al Centrului chinez pentru controlul si preventia bolilor, relateaza AFP.

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Bilant CEDO 2020:Romania, obligata sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii 10 ani

ANRP ar fi trebuit sa solutioneze pana la 20 mai 2018 toate dosarele constituite in temeiul Legii nr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )