Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cel mai mare regret al Simonei Halep. O sa traiasca cu el, toata viata: Am nevoie

Playtech Playtech,
Cel mai mare regret al Simonei Halep. O sa traiasca cu el, toata viata: Am nevoie

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvalut care este capitolul la care jocul ei sufera, explicand si care este motivul pentru care nu exerseaza atat de mult procedeul in prezent. Cel mai mare regret al Simonei Halep Astfel, numarul 2 mondial a dezvaluit, intr-o discutie cu alti doi campioni ai tenisului, si anume, Boris . continuă pe Playtech

Peste 100 de imbolnaviri de COVID-19 raportate in 8 judete in ultimele 24 de ore Cel mai mare numar de noi cazuri ramane in Bucuresti

Cel mai mare numar de noi cazuri de coronavirus - 579 - ramane in Capitala. in opt judete din Romania, in ultimele 24 de ore au fost raportate peste 100 de noi imbolnaviri, situatie fara precedent de la debutul pandemiei. Cele mai putine cazuri - 15 - au fost raportate de judetele Mehedinti si Ialomita.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Cel mai mare sistem fotovoltaic de acoperis a fost inaugurat in Ungaria

Companiile Audi si E. ON au instalat cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, care .

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Concurentii din sezonul cu numarul 2 al emisiunii Puterea Dragostei nu pleaca din vizorul fanilor. Din pacate, unii dintre ei revin in prim-plan intr-un scandal. Reactia lui Bernadett a fost cea care i-a surprins pe unii dintre urmaritorii show-ului. Ce a facut blonda? Scandal la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett Bernadett si Philip .

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

Romania si SUA, acord istoric. Opt miliarde de dolari pentru Centrala Nucleara Cernavoda Adrian Zuckerman: Cel mai mare pachet de finantare primit vreodata de Romania (VIDEO)

Romania si SUA pun bazele unor acorduri fara precedent. Ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, si ministrul economiei si energiei, Virgil Popescu, aflati in vizita la Washington, vor incheia.

Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank, a publicat astazi perspectivele trimestriale pentru trimestrul al IV-lea 2020 pentru pietele globale, inclusiv idei de tranzactionare pentru actiuni, valute, valute, marfuri si obligatiuni, precum si o serie de teme macro centrale care au impact asupra portofoliilor clientilor, conform unui comunicat de presat trimis redactiei.

SAXO BANK: Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank Group vede trei cai si probabilitati distincte, in ceea ce priveste alegerile din SUA: alegeri contestate probabilitate de 40%); o victorie curata si majoritara a lui Biden probabilitate 40%); o victorie a lui Trump probabilitate 20%), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Nicusor Danle recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )