Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

Playtech Playtech,
Cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

S-a aflat cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open. Sportiva noastra a luat decizia de a participa la turneele de la Antipozi, astfel ca va trebui sa stea la izolare. Simona Halep, bagata in carantina doua saptamani, in Australia. Cu cine va sta la izolare sportiva noastra . continuă pe Playtech

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a juca la Melbourne Summer Series si la Australian Open.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a participa la Melbourne Summer Series si la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep a ajuns in Australia dupa un zbor cu doua opriri

Fosta finalista de la Australian Open a ajuns la Adelaide, acolo unde isi va petrece urmatoarele doua saptamani in carantina impusa de organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului.

FOTO Simona Halep a plecat spre Australia: Sunt pregatita psihic si fizic

Simona Halep a plecat spre Australia, acolo unde va participa, printre altele, la primul Grand Slam al sezonului competitia de la Melbourne va avea loc in perioada 8-21 februarie 2021).

FOTO Simona Halep, ultimul antrenament inainte de plecarea spre Australian Open - Conversatia cu Darren Cahill

Simona Halep a bifat ultimul antrenament pe taram romanesc inainte de a decola spre Australia, acolo unde va participa la primul Grand Slam al anului 2021.

Ce a patit Simona Halep dupa ce s-a indragostit de Toni Iuruc. Sportiva rupe tacerea: Sunt emotii negative

Simona Halep se pregateste de turneul de la Australian Open. Cu aceasta ocazie, sportiva a vorbit despre emotiile cu care se confrunta la fiecare dintre meciurile sale, facand o paralela cu dragostea. Simona Halep, despre sport, emotii si fluturi in stomac Simona Halep a facut marturisiri cu privire la senzatiile pe care le experimenteaza in .

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Ce a spus Simona Halep despre discutiile cu barbati pe internet. Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

In general, Simona Halep este discreta cu viata personala, insa, intr-un interviu pentru Aleph News, a oferit detalii picante din aceasta sfera. Jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre numarul de cereri in casatorie primite si despre parerea sa vizavi de barbatii care agata pe Internet. in mintea Simonei Halep. Sportiva a vorbit despre discutiile .

Simona Halep traieste cu frica. Sportiva si-a deschis sufletul la inceput de 2021

Campiona noastra a decis sa treaca de discretia cu care ne-a obisnuit si sa fie un pic mai trasnparenta in privinta unor lucruri. Ce a spus sportiva despre viitor si care sunt fricile sale? Ce a realizat dupa pauza provocata de criza sanitara? Frica cea mare a Simonei Halep Simona Halep se pregateste de Australian .

Simona Halep, aparitie rara. Nimeni nu credea ca o s-o vada asa, vreodata: imaginile care nu trebuie ratate

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep a fost cu punga de rafie la cumparaturi. Mai mult, celebra romanca nu s-a lasat pana cand nu a umplut-o. Imaginile surprinse cu jucatoarea de tenis fac inconjurul tarii. Simona Halep, la cumparaturi cu punga de rafie Campioana la Roland Garros si la Wimbledon, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )