Libnet.ro
UNICEF

18:00

EXCLUSIV Simona Halep, gest urat la adresa unui fan. S-a aflat tot adevarul: O ingrijesc sa nu fie distrusa

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Simona Halep, gest urat la adresa unui fan. S-a aflat tot adevarul: O ingrijesc sa nu fie distrusa

Catalin Mihalache a fost de doua ori in centrul atentiei. in 2014, cand a obtinut Premiul de originalitate si suma de 10. 000 de euro la concursul Romanii au talent PRO TV), dar si acum 3 ani, cand i-a facut o statuie de 120 de kilogramecelebrei jucatoare de tenis Simona Halep, devenita atunci numarul unu mondial. continuă pe Playtech

Cati bani a castigat, de fapt, Simona Halep in 2020. Suma este astronomica

In 2020, WTA este forta dominanta in sportul feminin. Si s-a dovedit a fi mai adevarat ca niciodata. Recent s-a publicat lista cu cele mai bine platite sportive feminine. Lista include cele noua jucatoare WTA in top 10, iar Simona Halep ocupa un loc fruntas. Castiguri impresionante pentru Simona Halep in 2020 Pandemia a lovit .

Simona Halep a facut anuntul trist pentru fanii ei. Ce decizie radicala a luat sportiva noastra

Pentru inceputul de an 2021, in perioada 6-13 ianuarie, se anunta un turneu de zile mari la Abu Dhabi. Sezonul incepe la Abu Dhabi, apoi se duce in Australia, la tuernul de Grand Slam, Australian Open. Daca pana acum, prezenta romancei Simona Halep era o certitudine la Abu Dabhi, se pare ca aceasta s-a razgandit.

Simona Halep, decizie de ultima ora. A stabilit acum ce va face imediat dupa Revelion

Inca mai sunt cateva zile bune pana anul 2021, dar Simona Halep si-a stabilit deja programul pentru startul sezonului 2021. Astfel ca sportiva romanca intentioneaza sa ia parte la primul turneu al anului, si anume, cel de la Abu Dhabi, care este dotat cu 565. 530 de dolari si care este programat in perioada 5-13 ianuarie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )