Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Tiriac l-a umilit pe CTP in direct, la TV. Toata Romania a auzit aceste cuvinte

Playtech Playtech,
Ion Tiriac l-a umilit pe CTP in direct, la TV. Toata Romania a auzit aceste cuvinte

In urma afirmatiilor facute de Cristian Tudor Popescu la adresa presedintelui Federatiei Romane de Tenis si a campioanei romance de la Wimbledon, Simona Halep, fostul tenismen Ion Tiriac i-a dat o replica dura jurnalistului. Ion Tiriac l-a umilit pe CTP in direct, la TV in ultimii ani, jurnalistul Cristian Tudor Popescu discuta des meciurile Simonei . continuă pe Playtech

Ion Tiriac, umilit de sotul Serenei Williams. Toata planeta a vazut cat de urat l-a atacat

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a criticat-o dur pe Serena Williams. Totul s-a derulat intr-un interviu la televiziunea romaneasca. Milionarul roman i-ar fi cerut spotivei americance sa arate decenta. Declaratiile milionarului au avut ecou si peste ocean. Reactiile din partea sotului americancei au fost unele dintre cele mai dure. Ion Tiriac in .

Adevaratul nume al lui Ion Tiriac. Omul de afaceri a recunoscut ca nu asa il cheama in buletin

Acum, la 81 de ani, Ion Tiriac a dezvaluit care este adevaratul sau prenume. Chiar daca toata viata a fost recunoscut in tenis si in mediul de afaceri cu Ion, numele primit de Tiriac la botez este, de fapt,.

Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, dupa declaratiile romanului

Sotul jucatoarei de tenis Serena Williams a reactionat dur dupa declaratiile facute de Ion Tiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri. Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams Alexis Ohanian, sotul celebrei jucatoare de tenis a avut o reactie acida dupa ce fostul tenismen Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams ar trebui .

Cat de sarac a fost Ion Tiriac, de fapt. Ilie Nastase a divulgat un secret nestiut din viata miliardarului

Ilie Nastase a facut o declaratie memorabila despre amicul sau, Ion Tiriac. Fostul tenismen s-a declarat uimit de nivelul la care a ajuns prietenul sau, in conditiile in care cei doi au pornit de la zero. Sa ajungi sa ai avioanele tale private dupa ce ne-am hranit din conserve. Ilie Nastase, despre cat de sarac .

Ion Tiriac, dezvaluire tulburatoare despre Nadia Comaneci. Totul s-a petrecut cand campioana era doar un copil

Ion Tiriac a vorbit intr-un interviu televizat despre sacrificiile facute de cei mai mari sportivi. Miliardarul a dezvaluit cu aceasta ocazie o discutie sensibila pe care a avut-o cu Nadia Comaneci, cea care a facut performanta sub indrumarea antrenorilor Bela si Marta Karolyi, pe care unele foste gimnaste i-au acuzat ca erau foarte duri cu sportivele in timpul antrenamentelor.

FOTO Scandalul continua: Cum il ironizeaza sotul Serenei Williams pe Ion Tiriac

Alexis Ohanian si Ion Tiriac au oferit subiect pentru presa internationala in ultima perioada, cei doi contrandu-se pe marginea retragerii Serenei Williams din circuitul WTA. Sotul sportivei americane a mai avut o postare la adresa omului de afaceri roman: A trebuit sa dau Google ca sa-l gasesc.

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams. Omul de afaceri a precizat ca fostul lider mondial ar trebui sa se retraga din tenis, deoarece nici varsta, nici greutatea nu-i mai permit.

FOTO Modul dur in care sotul Serenei Williams ii raspunde lui Ion Tiriac, dupa ce omul de afaceri a spus ca americanca ar trebui sa se retraga din tenis

O declaratie a lui Ion Tiriac despre Serena Williams a ajuns in presa americana: omul de afaceri o sfatuia pe aceasta sa se retraga din tenisul de performanta daca are putina decenta. Precizarea omului de afaceri roman a fost comentata intr-o maniera proprie de Alexis Ohanian, sotul Serenei.

Anuntul momentului facut de BCR. Toti clientii trebuie sa stie asta. Se intampla in toata Romania

BCR Romania a luat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si ea va fi mentinuta si in 2021. Iata ce trebuie sa stie toti clientii BCR din tara noastra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )