Libnet.ro
UNICEF

07:00

Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep. Este vorba despre multi bani la mijloc

Playtech Playtech,
Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep. Este vorba despre multi bani la mijloc

Ilie Nastase si Simona Halep sunt doi dintre cei mai mari sportivi romani, cu un palmares extraordinar in tenis. insa pe langa acest lucru, cei doi mai au o legatura pe care nu multa lume o cunoaste si care se refera la foarte multi bani. Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep Chiar daca . continuă pe Playtech

Legatura nestiuta intre Ilie Nastase si Simona Halep: Acum e oficial, au facut si actele! (FOTO)

Din lumea sportului, in lumea afacerilor. Bunele relatii dintre Ilie Nastase si Simona Halep, au capatat noi valente. Rcent, marele tenismen a facut o investitie serioasa intr-o afacere imobiliara condusa de.

Legatura nebanuita dintre Jador si Emi Pian. Ce il leaga pe manelist de celebrul interlop

Noi amanunte ies la iveala despre viata lu Emi Pian, interopul care a decedat dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut, in noaptea de luni spre marti, in Bucuresti. Acesta este prieten cu multi manelisti care veneau si intretineau atomsfera la petrecerile organizate de clan, iar printre acestie se afla si Jador.

Secretul a iesit la iveala! Legatura nebanuita dintre Liviu Dragnea si Emi Pian

Vestea mortii lui Emi Pian a gzuduit lumea interlopa, dar a facut valuri si in penitenciarele din tara! Printre cei care au primit cu regret vestea mortii interlopului de 39 de ani se pare caeste chiar si Liviu Dragnea, cu care s-a aflat acum ca avea relatii destul de stranse. Iata care a fost legatura .

US Open 2020. Cati bani ar putea castiga Simona Halep. Este favorita competitiei

Tenismena Simona Halep, fost numar 1 mondial, este principala favorita sa castige anul acesta turneul de la US Open, daca va decide sa participe la competitia din Statele Unite ale Americii. Turneul se defasoara in perioada 31 august- 13 septembrie, iar romanca inca nu a precizat daca va participa sau nu. Cati bani ar putea .

Simona Halep, decizie de ultima ora! Va participa la US Open si este cap de serie numarul 1!

Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Cu doar jumatate de ora inainte de inchiderea inscrierilor pentru US Open, romanca a anuntat ca va merge la New York. Planul initial al Simonei era sa nu calatoreasca in SUA, din dorinta de a evita carantina la revenirea in Europa. in cele din urma, fostul lider mondial .

Numeroase restrictii pentru Simona Halep! Anuntul facut de organizatorii US Open

Simona Halep a decis in ultimul moment sa se inscrie la US Open 2020, competitie care va avea loc in perioada 31 august 13 august. Romanca va astepta pana aproape de startul competitiei pentru a decide daca va face deplasarea la New York. in cazul in care nu se retrage in ultima clipa, Halep .

Simona Halep, arbitrata de roboti! Planul incredibil al organizatorilor de la US Open

Simona Halep a decis sa se inscrie la US Open 2020, turneul care ofera cele mai mari premii din lumea tenisului. Initial romanca era tentata sa refuze sa calatoreasca in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. Lucrurile par sa se fi schimbat in cele din urma, astfel ca Halep ar urma sa fie la New .

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep s-a inscris la US Open. Ce se intampla cu turneul american

Simona Halep a surprins pe toata lumea luni, cand a decis sa se inscrie pentru US Open 2020. Desi anuntase in mai multe randuri ca va evita o calatorie in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost un anunt care le-a dat sperante fanilor ca o vor vedea la Flushing Meadows. Dar lucrurile sunt .

Simona Halep a incalcat legea. Momentele socante cu sportiva in Bucuresti. Ce s-a intamplat

Fie ca esti vedeta, fie ca esti simplu cetatean, cand vine vorba de regulile de circulatie, intr-o lume idilica ar trebui sa fie la fel pentru toata lumea. Numai ca, in lumea reala, nu toti respecta regulile. Regulile sunt reguli, pentru toata lumea Retragereafortata de la Turneul de la Palermo a Simonei Halep a facut .

US Open: Simona Halep, principala favorita pe lista provizorie Premii mai mici la Grand Slam-ul american

Organizatorii US Open au anuntat lista provizorie a jucatoarelor acceptate direct pe tabloul principal, iar aceasta o are in frunte pe Simona Halep, locul 2 WTA, in absenta numarului 1 mondial, australianca Ashleigh Barty.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )