Libnet.ro
UNICEF

18:15

Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum: Conjunctura neplacuta

Playtech Playtech,
Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum: Conjunctura neplacuta

Cosmin Olaroiu, in varsta de 51 de ani, este tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning. El a amintit despre un episod in care a ajutat-o mult pe sportiva romanca Simona Halep, in varsta de 29 de ani si numarul 2 WTA. Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum Cosmin Olaroiu . continuă pe Playtech

Legatura secreta dintre Printesa Diana si Maica Tereza. Putini oameni stiu asta despre ele

Care a fost legatura mai putin stiuta dintre Printesa Diana si Maica Tereza? Cei care aveau la cunostinta relatia dintre ele si-au explicat linistea si candoarea cu care Lady Di a ramas in istorie. Ce legatura a fost intre Printesa Diana si Maica Tereza? Printesa Inimilor a reusit sa aiba o relatie extrem de apropiata .

Legatura secreta dintre Oana Zavoranu si preotul santajat de homosexuali. S-a aflat acum

In ultima vreme apar noi informatii legate de scandalul de santaj in care este implicat preotul Marin Ene. Paroh din localitatea Fotachesti, preotul este implicat intr-un scandal de santaj, iar informatiile de ultima ora aduc noi detalii. Preotul Marin Ene, santajat cu filmari indecente La inceput de an scandalul in care preotul paroh Marin Ene .

Alerta mare la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Ce s-a intamplat in Adelaide

Nici nu a inceput primul turneu al anului de Grand Slam, ca organizatorii au fost pusi deja in fata unei crize incredibile. Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Iata ce s-a intamplat in Adelaide. Probleme mari la Australian Open Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Oficialii primului .

Simona Halep a scris istorie in WTA. Dovezile au fost publicate de presa internationala

Presa internationala o lauda pe Simona Halep. Jucatoarea de tenis a scris istorie in WTA Asociatia de Tenis Feminin), aceasta reusind o performanta fantastica in circuitul mondial. Simona Halep, succes dupa succes Desi a fost un an greu din toate punctele de vedere, Simona Halep a reusit o performanta uriasa. Romanca a scris istorie in .

Cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

S-a aflat cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open. Sportiva noastra a luat decizia de a participa la turneele de la Antipozi, astfel ca va trebui sa stea la izolare. Simona Halep, bagata in carantina doua saptamani, in Australia. Cu cine va sta la izolare sportiva noastra .

Ce a spus Simona Halep despre discutiile cu barbati pe internet. Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

In general, Simona Halep este discreta cu viata personala, insa, intr-un interviu pentru Aleph News, a oferit detalii picante din aceasta sfera. Jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre numarul de cereri in casatorie primite si despre parerea sa vizavi de barbatii care agata pe Internet. in mintea Simonei Halep. Sportiva a vorbit despre discutiile .

Simona Halep a anuntat la ce turnee va participa in urmatoarele luni - Cum arata programul numarului 2 WTA

Simona Halep se afla in carantina pentru urmatoarele doua saptamani la Adelaide, iar de acolo va pleca pentru a participa la Australian Open Melbourne, 8-21 februarie 2021). Ultima campioana de la Wimbledon a anuntat programul pe care-l va avea in urmatoarele luni.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a juca la Melbourne Summer Series si la Australian Open.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a participa la Melbourne Summer Series si la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )