Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pe ce loc termina Simona Halep 2020. E oficial, asta e clasamentul in tenisul feminin

Playtech Playtech,
Pe ce loc termina Simona Halep 2020. E oficial, asta e clasamentul in tenisul feminin

Eliminata in optimile de finala la Roland Garros 2020, Simona Halep a anuntat ca sezonul este incheiat pentru ea. Nu va mai participa la niciun turneu in acest an, in conditiile in care oricum nu mai erau prea multe variante. in calendarul WTA ar fi urmat turneele din Asia, dar toate au fost anulate din . continuă pe Playtech

Romanul care a luat-o la ochi pe Simona Halep. A criticat-o, fara mila: E fitoasa, de asta multi o evita

Mihai Rusu, fost jucator roman de tenis, a analizat infrangerea Simonei Halep in fata lui Iga Swiatek, in optimile de finala de la Roland Garros. Metodistul a vorbit despre diferite aspecte din jocul romancei, apoi a enumerat anumite probleme ce tin de atitudinea sa, afirmand ca multi antrenori evita sa o antreneze pentru ca aceasta .

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. Averea ei a ajuns in 2020 la circa 37 de milioane de dolari

Simona Halep a cedat surprinzator in optimile French Open 2020, cand a fost invinsa categoric de Iga Swiatek din Polonia, intr-un meci incheiat dupa nici o ora si 10 minute cu doar trei ghemuri in dreptul.

Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

Simona Halep a fost eliminata in optimile WTA French Open, fiind invinsa autoritar de Iga Swiatek, careia a reusit sa ii ia doar trei ghemuri, desi la editia precedenta o zdrobea pe poloneza in aceeasi.

Simona Halep, atacata de unde se astepta mai putin: Avea picioarele legate in lanturi

Simona Halep a avut o prestatie neasteptat de slaba in partida cu Iga Swiatek, pe care a pierdut-o fara drept de apel, 6-1, 6-2. A fost o evolutie surprinzatoare, in optimile de finala de la Roland Garros, dupa 3 prestatii excelente in primele faze. Swiatek a avut o presatatie foarte buna si in sferturile de .

Se anunta un nou superstar al tenisului. Iga Swiatek, tanara jucatoare care a spulberat-o pe Simona Halep, s-a calificat in finala Roland Garros. Parcurs fenomenal pentru poloneza de 19 ani

Iga Swiatek 54 WTA), jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani care a eliminat-o pe Simona Halep in optimile Roland Garros, a reusit sa ajunga in prima finala de grand slam din cariera. Poloneza a spulberat-o.

Simona Halep a uitat de esecul de la Roland Garros. Cum se relaxeaza fostul lider mondial

Simona Halep a trecut peste umilinta suferita la Roland Garros, infrangerea categorica din optimi, in fata tinerei Iga Swiatek. Jucatoarea de tenis a plecat in vacanta. Fostul lider mondial petrece.

Ion Tiriac, lovitura care schimba tenisul mondial! Simona Halep e cea mai afectata

Ion Tiriac este gata sa provoace o schimbare majora in tenisul mondial! Presedintele FRT vrea sa mute turneul pe care il patroneaza de la Madrid la Berlin, anunta Prosport. Ar fi o lovitura uriasa, daca tinem cont ca Mutua Madrid Open este cel mai important turneu din Europa in circuitul WTA, singurul de categorie Premier .

Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, are un sezon bun in Scotia, alaturi de Rangers. Astfel, mijlocasul ofensiv si-a trecut in cont si o noua pasa decisiva, la golul de 2-0 reusit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, in meciul pe care Ranges l-a castigat contra Ross County. Ce a indraznit sa spuna .

Cum se vede 2020 prin ochii Simonei Halep - Cu ce ramane numarul doi mondial dupa acest an

Odata cu eliminarea de la Roland Garros in faza optimilor) Simona Halep intra intr-o perioada in care va incerca sa se bucure de timpul liber, de o vacanta. Numarul doi din clasamentul WTA a vorbit deschis despre 2020, cu bune si rele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )