Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Playtech Playtech,
Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Simona Halep a suferit o infrangere dura in turul 4 la Roland Garros, un neverosimil 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Poloneza, care joaca sambata finala competitiei, a dominat categoric acea partida. A fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei editii de la Paris. Dar Simona Halep este aparata de unul dintre cei mai . continuă pe Playtech

Halep, aparata de un jucator legendar: Simona a fost dezavantajata la Paris

Problema semnalata de Halep 2 WTA) dupa infrangerea cu Iga Swiatek 53 WTA) a fost confirmata si de Rafael Nadal 2 ATP). Iar expertul Eurosport a pus si el eliminarea prematura a Simonei, in optimi, pe seama conditiilor din acest an de la Roland Garros.

Alexandru Rafila rupe tacerea despre noile restrictii anti-COVID-19. Ce se va intampla, de fapt, peste o saptamana

Profesorul Alexandru Rafila a explicat in cursul serii de marti ce se va intampla dupa punerea in aplicare a noilor restrictii anti-COVID-19. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, rezultatele reale ale acestor masuri vor fi dovedite cu adevarat peste o saptamana, doua, iar pana atunci, autoritatile trebuie sa comunice eficient cu oamenii pentru a-i convinge sa .

Anamaria Prodan rupe tacerea. De ce divorteaza fotbalistii, de fapt: Au descoperit un strain acasa

Cei mai buni la fotbal, dar deloc norocosi in dragoste. Componentii Generatiei de Aur nu au avut parte de mariaje stabile si au ajuns, rand pe rand, sa divorteze. Situatia inedita a fost remarcata de Anamaria Prodan, care a gasit si explicatiile pentru numeroasele certuri. Generatia de Aur, divorturi pe banda rulanta. Cine sunt ghinionistii .

Maia Morgenstern rupe tacerea! Ce a facut DSP, de fapt, cand s-a depistat un caz de covid-19 la teatru

Maia Morgenstern se declara a fi dezamagita de decizia de a se inchide teatrele din cauza numarului crescut de coronavirus. Astfel,celebra actrita a postat pe Facebook un masaj in care detaliaza eforturile facute pana acum ca sa pastreze siguranta in respectivele institutii, eforturi care nu au fost minore si care au secat-o de energie. Maia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )