Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Playtech Playtech,
Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rand singura echipa romaneasca in grupele unei competitii europene. Si singura care are acces la sumele uriase pe care UEFA le pune la bataie. in ciuda faptului ca fondul a scazut din cauza pandemiei de coronavirus, reteta financiara ramane una excelenta. Doar pentru victoria de la Sofia, .

Simona Halep ramane a doua tenismena a lumii si continua cursa de urmarire a liderului mondial Ashleigh Barty. Cum stau celelalte romance in clasamentul WTA

Simona Halep a ramas a doua tenismena a lumii si in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis dat publicitatii luni, in care australianca Ashleigh Barty este in continuare lider detasat, cu un.

Simona Halep, in vizorul presei internationale. Ce au scris jurnalistii straini despre a doua jucatoare a lumii

Simona Halep este in vizorul presei internationale, iar jurnalistii straini ii aduc laude chiar dupa ce a doua jucatoare a lumii a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros. Ce scrie presa internationala dupa infrangerea Simonei Halep de la Roland Garros. A fost destul de uimitor sa o vedem Jurnalistii straini o .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Vesti bune pentru Simona Halep! Ce se va intampla cu veniturile ei in 2021

Simona Halep este jucatoarea cu cea mai lunga serie neintrerupta in top 10 WTA, unde se afla de aproape sapte ani. Iar performantele pe care le-a realizat jucatoarea din Romania se vad si la din punct de vedere financiar. Halep este pe locul 4 all time in ceea ce priveste veniturile realizate exclusiv din tenis.

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Surpriza colosala la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep in momentul in care va pasi pe arena

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa eliminarea in turul 4 de la Roland Garros, infrangere cu Iga Swiatek. Chiar daca a anuntat ca nu mai joaca in 2020, jucatoarea de pe locul 2 mondial ramane activa. Se pregateste intens pentru sezonul viitor, care va incepe in Australia. Cea mai importanta competitie din startul lui .

in ce conditii accepta Simona Halep sa mearga la Australian Open 2021. Ce le-a cerut organizatorilor

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa participarea la Roland Garros, competitie din care a fost eliminata in turul 4. Romanca a decis sa puna capat unui 2020 in care tenisul, la fel ca si alte sporturi, a luptat sa invinga pandemia de coronavirus. Nu s-a inscris la turneul de categorie Premier de la Ostrava, dar .

VIDEO Cum pregateste Simona Halep noul sezon

Simona Halep nu va mai evolua la vreun turneu in acest an, Roland Garros-ul fiind ultima competitie importanta la care a luat startul. Cu toate acestea, numarul doi WTA nu a intrat in vacanta, Simo pregatind noul sezon.

Clasamentul WTA - Simona Halep se mentine pe 2

Clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa o saptamana fara competitii, nu a inregistrat nicio modificare in primele sale 300 de locuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )