Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep isi investeste averea enorma castigata in tenis. Ce decizie a luat acum

Playtech Playtech,
Simona Halep isi investeste averea enorma castigata in tenis. Ce decizie a luat acum

Simona Halep s-a hotarat sa investeasca o parte din banii castigati in turnee intr-o proprietate aflata pe malul lacului Snagov. Potrivit Telekom Sport, jucatoarea romanca de tenis isi ridica acolo o casa impresionanta, cu acces direct la lac, chiar in apropierea Complexului de Pregatire de la Izvorani. Simona Halep isi investeste averea enorma castigata in tenis . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cu Simona Halep cand a ajuns in Valea Doftanei. Pana si ea a fost surprinsa

Simona Halep a avut parte de o surpriza aparte la care nu s-a asteptat. Primirea ei a fost demna de o sportiva care a dus numele Romaniei departe. Ce s-a intamplat cu celebra jucatoare de tenis cand a ajuns in Valea Doftanei? Surpriza pentru Simona Halep la Valea Doftanei Simona Halep profita la maximum dupa .

Simona Halep, pregatita mental pentru carantina: Suntem mai obisnuiti sa petrecem mai mult timp in case

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, relateaza Reuters.

Simona Halep se declara pregatita mental pentru carantina dinaintea turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, relateaza Reuters.

Simona Halep, investitie majora pe malul lacului Snagov

Cea mai titrata jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep a decis sa cheltuiasca o parte din banii castigati in turnee intr-o proprietate aflata pe malul lacului Snagov.

Simona Halep, impreuna cu Top 3 ATP si WTA, in carantina la Adelaide inaintea turneului Australian Open

Simona Halep va intra in carantina timp de 14 zile la Adelaide, impreuna cu ceilalti jucatori si jucatoare de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial din tenisul profesionist, printre care sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal, inainte de a se deplasa la Melbourne in vederea participarii la turneul Australian Open, au anuntat organizatorii, citati de Reuters.

Primul turneu pentru Simona Halep in 2021

Jucatoarea Simona Halep se pregateste de prima competitie oficiala din noul an.

Care este primul turneu din 2021 la care va participa Simona Halep Ashleigh Barty revine pe teren dupa 11 luni

Organizatorii au anuntat ca 49 dintre primele 50 de jucatoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, locul 2 WTA, vor participa la cele doua turnee de categorie WTA 500 ce vor avea loc in paralel, intre 31 ianuarie si 6 februarie, la Melbourne, inaintea Australian Open.

VIDEO Nu o provocati pe Simona Halep - Filmuletul care face senzatie pe Twitter

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului. Locul 2 WTA a uimit zilele trecute cu un video postat pe retelele sociale: la unul dintre ultimele antrenamente, Simona a aratat o forma incredibila atunci cand a venit vorba despre flotari.

Simona Halep sustine vaccinarea

Jucatoarea Simona Halep sustine oficial campania de vaccinare impotriva COVID-19.

SIMONA HALEP: O sa ma vaccinez, vreau sa se termine odata aceasta pandemie

Simona Halep se va vaccina impotriva COVID-19, atunci cand va fi posibil, conform unei postari de pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )