Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, aparitie rara. Nimeni nu credea ca o s-o vada asa, vreodata: imaginile care nu trebuie ratate

Playtech Playtech,
Simona Halep, aparitie rara. Nimeni nu credea ca o s-o vada asa, vreodata: imaginile care nu trebuie ratate

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep a fost cu punga de rafie la cumparaturi. Mai mult, celebra romanca nu s-a lasat pana cand nu a umplut-o. Imaginile surprinse cu jucatoarea de tenis fac inconjurul tarii. Simona Halep, la cumparaturi cu punga de rafie Campioana la Roland Garros si la Wimbledon, . continuă pe Playtech

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Simona Halep isi investeste averea enorma castigata in tenis. Ce decizie a luat acum

Simona Halep s-a hotarat sa investeasca o parte din banii castigati in turnee intr-o proprietate aflata pe malul lacului Snagov. Potrivit Telekom Sport, jucatoarea romanca de tenis isi ridica acolo o casa impresionanta, cu acces direct la lac, chiar in apropierea Complexului de Pregatire de la Izvorani. Simona Halep isi investeste averea enorma castigata in tenis .

FOTO Simona Halep, ultimul antrenament inainte de plecarea spre Australian Open - Conversatia cu Darren Cahill

Simona Halep a bifat ultimul antrenament pe taram romanesc inainte de a decola spre Australia, acolo unde va participa la primul Grand Slam al anului 2021.

Simona Halep, pregatita mental pentru carantina: Suntem mai obisnuiti sa petrecem mai mult timp in case

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, relateaza Reuters.

Simona Halep se declara pregatita mental pentru carantina dinaintea turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, relateaza Reuters.

Simona Halep, investitie majora pe malul lacului Snagov

Cea mai titrata jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep a decis sa cheltuiasca o parte din banii castigati in turnee intr-o proprietate aflata pe malul lacului Snagov.

Simona Halep, impreuna cu Top 3 ATP si WTA, in carantina la Adelaide inaintea turneului Australian Open

Simona Halep va intra in carantina timp de 14 zile la Adelaide, impreuna cu ceilalti jucatori si jucatoare de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial din tenisul profesionist, printre care sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal, inainte de a se deplasa la Melbourne in vederea participarii la turneul Australian Open, au anuntat organizatorii, citati de Reuters.

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )