Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep a scris istorie in WTA. Dovezile au fost publicate de presa internationala

Playtech Playtech,
Simona Halep a scris istorie in WTA. Dovezile au fost publicate de presa internationala

Presa internationala o lauda pe Simona Halep. Jucatoarea de tenis a scris istorie in WTA Asociatia de Tenis Feminin), aceasta reusind o performanta fantastica in circuitul mondial. Simona Halep, succes dupa succes Desi a fost un an greu din toate punctele de vedere, Simona Halep a reusit o performanta uriasa. Romanca a scris istorie in . continuă pe Playtech

Simona Halep a anuntat la ce turnee va participa in urmatoarele luni - Cum arata programul numarului 2 WTA

Simona Halep se afla in carantina pentru urmatoarele doua saptamani la Adelaide, iar de acolo va pleca pentru a participa la Australian Open Melbourne, 8-21 februarie 2021). Ultima campioana de la Wimbledon a anuntat programul pe care-l va avea in urmatoarele luni.

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a participa la Melbourne Summer Series si la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep a plecat spre Australia: Sunt pregatita psihic si fizic

Simona Halep a plecat spre Australia, acolo unde va participa, printre altele, la primul Grand Slam al sezonului competitia de la Melbourne va avea loc in perioada 8-21 februarie 2021).

Ce a patit Simona Halep dupa ce s-a indragostit de Toni Iuruc. Sportiva rupe tacerea: Sunt emotii negative

Simona Halep se pregateste de turneul de la Australian Open. Cu aceasta ocazie, sportiva a vorbit despre emotiile cu care se confrunta la fiecare dintre meciurile sale, facand o paralela cu dragostea. Simona Halep, despre sport, emotii si fluturi in stomac Simona Halep a facut marturisiri cu privire la senzatiile pe care le experimenteaza in .

Cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open

S-a aflat cu cine sta Simona Halep in carantina, in Australia. Regulile stricte dinainte de Australian Open. Sportiva noastra a luat decizia de a participa la turneele de la Antipozi, astfel ca va trebui sa stea la izolare. Simona Halep, bagata in carantina doua saptamani, in Australia. Cu cine va sta la izolare sportiva noastra .

Ce a spus Simona Halep despre discutiile cu barbati pe internet. Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

In general, Simona Halep este discreta cu viata personala, insa, intr-un interviu pentru Aleph News, a oferit detalii picante din aceasta sfera. Jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre numarul de cereri in casatorie primite si despre parerea sa vizavi de barbatii care agata pe Internet. in mintea Simonei Halep. Sportiva a vorbit despre discutiile .

Simona Halep traieste cu frica. Sportiva si-a deschis sufletul la inceput de 2021

Campiona noastra a decis sa treaca de discretia cu care ne-a obisnuit si sa fie un pic mai trasnparenta in privinta unor lucruri. Ce a spus sportiva despre viitor si care sunt fricile sale? Ce a realizat dupa pauza provocata de criza sanitara? Frica cea mare a Simonei Halep Simona Halep se pregateste de Australian .

Simona Halep a ajuns in Australia si a intrat in carantina! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep a ajuns, joi, la Adelaide si a intrat in carantina, inainte de a juca la Melbourne Summer Series si la Australian Open.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )