Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep si Toni Iuruc, intimi in public, aseara. Nimeni nu se astepta sa ii vada in ipostaza asta

Playtech Playtech,
Simona Halep si Toni Iuruc, intimi in public, aseara. Nimeni nu se astepta sa ii vada in ipostaza asta

Asa sigur nu ai mai vazut-o pe celebra jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep si Toni Iuruc, surprinsi in ipostaze intime in public. Imaginile astea fac inconjurul tarii. Simona Halep si Toni Iuruc, intimi in public Desi nu mai este pentru nimeni un secret ca Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu de . continuă pe Playtech

in sfarsit, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams. Nu, cifrele nu mint. Felicitari!

In mod oficial, acest sezon s-a incheiat pentru Simona Halep, constanteanca de 29 de ani. Dar a fost unul reusit, nu doar sportiv, ci si din punct de vedere financiar. in sfarsit, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams Anul acesta a declansat o criza financiara la nivel mondial, dar s-a dovedit a fi si .

Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Iga Swiatek este noua campioana de la Roland Garros. Jucatoarea de 19 ani din Polonia a invins-o in ultimul act pe Sofia Kenin, din SUA, scor 6-4, 6-1. Swiatek este cea care a eliminat-o si pe Simona Halep, in optimile de finala, scor 6-1, 6-2. De altfel, parcursul reusit de ea la aceasta editie este .

Pe ce loc termina Simona Halep 2020. E oficial, asta e clasamentul in tenisul feminin

Eliminata in optimile de finala la Roland Garros 2020, Simona Halep a anuntat ca sezonul este incheiat pentru ea. Nu va mai participa la niciun turneu in acest an, in conditiile in care oricum nu mai erau prea multe variante. in calendarul WTA ar fi urmat turneele din Asia, dar toate au fost anulate din .

Se anunta un nou superstar al tenisului. Iga Swiatek, tanara jucatoare care a spulberat-o pe Simona Halep, s-a calificat in finala Roland Garros. Parcurs fenomenal pentru poloneza de 19 ani

Iga Swiatek 54 WTA), jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani care a eliminat-o pe Simona Halep in optimile Roland Garros, a reusit sa ajunga in prima finala de grand slam din cariera. Poloneza a spulberat-o.

Simona Halep a uitat de esecul de la Roland Garros. Cum se relaxeaza fostul lider mondial

Simona Halep a trecut peste umilinta suferita la Roland Garros, infrangerea categorica din optimi, in fata tinerei Iga Swiatek. Jucatoarea de tenis a plecat in vacanta. Fostul lider mondial petrece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )