Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, vestea momentului despre accidentare: Pur si simplu nu am mai putut sa merg

Playtech Playtech,
Simona Halep, vestea momentului despre accidentare: Pur si simplu nu am mai putut sa merg

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa dezamagirea de la Roland Garros 2020, unde a fost eliminata in turul 4. A pierdut clar in fata polonezei Iga Swiatek, poloneza care a si castigat turneul. Ramane un an bun pentru Halep, care a castigat trei turnee WTA, dintre care cel mai important este cel de la . continuă pe Playtech

Surpriza majora pentru Simona Halep. Cei de la WTA au facut anuntul oficial

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Asociatia Tenisului Feminin WTA) a facut anuntul oficial iar fanii sportivei romance nu puteau fi mai fericiti. Simona Halep, surpriza din partea WTA! Dupa ce a incheiat sezonul pe locul 2 mondial, in spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai inscris la vreun turneu din luna februarie, Simona Halep .

Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta. Ce suferinta indura de peste 11 ani

Simona Halep a declarat ca de 11 ani aceasta evolueaza cu orteza din cauza durerilor la tendon. Aceasta orteza este un dispozitiv ortopedic care are rolul de a usura, stabiliza ori corecta articulatiile, muschii ori oasele. Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta Acum vreo 10 11 ani eram in strainatate si m-a .

Simona Halep, laudata de cine se astepta mai putin. O umilise in urma cu putin timp

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa infrangerea dura din turul 4 de la Roland Garros, 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Cea care a si castigat turneul, dupa o finala cu Sofia Kenin. Necrutatoare in disputa de pe Philippe Chatrier, poloneza a fost foarte eleganta la declaratii. Swiatek a ales partida contra Simonei drept cea mai .

WTA: Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie

Simona Halep numarul 2 mondial, este nominalizata de WTA, alaturi de japoneza Naomi Osaka si de belarusa Victoria Azarenka, pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )