Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep. Reactia neasteptata a romancei

Playtech Playtech,
Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep. Reactia neasteptata a romancei

Simona Halep, in varsta de 29 de ani si locul 2 WTA, a vorbit in emisiunea Asii Tenisului, de la Digi Sport, printre altele, si despre ce anume i-a lipsit cel mai mult in perioada de pandemie, din circuitul WTA. Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep Campioana romanca a spus insa ca . continuă pe Playtech

Simona Halep si o intamplare mai putin cunoscuta cu marele Roger Federer

Simona Halep petrece Craciunul alaturi de familie, numarul doi mondial tinand legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor sociale. Campioana de la Wimbledon a povestit o intamplare mai putin cunoscuta despre Roger Federer, cel pe care l-a intalnit de atatea ori in circuitul profesionist de tenis.

Simona Halep: Am descoperit relaxarea in joc, ma bucur foarte mult de faptul ca sunt pe teren si nu ma mai critic atat de mult. Pot sa fiu mai lucida in momentele grele

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a subliniat ca 2020 a fost un an greu pentru toata lumea, inclusiv pentru ea, dar a gasit si cateva parti pozitive ca a stat mai mult acasa si s-a.

Simona Halep si dificilul an 2020: Am descoperit relaxarea in joc si nu ma mai critic atat de mult

Simona Halep a declarat ca a descoperit relaxarea in joc, in acest an, si astfel nu se mai critica atat de mult pe ea insasi.

Ce face Simona Halep dupa retragerea din tenis. Vestea surpriza, fanii nu se asteptau la asa ceva

Simona Halep isi face planuri pentru viitor. Sportiva a anuntat ce va face dupa retragerea din tenis. Nu am rabdare nici cu mine. Simona Halep a anuntat ce va face dupa ce se va retrage din tenis. Sportul va ramane in viata ei Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele .

Cu cine petrece Simona Halep de Craciun si Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare

Simona Halep a decis sa nu paraseasca Romania in 2020, iar fanii au aflat cu cine isi va petrece Simona Halep sarbatorile de iarna. Chiar si in ziua de Craciun, Simona Halep a postat cateva fotografii de sezon, iar aceste imagini au primit peste 10. 000 de aprecieri de la fani. Cu cine petrece Simona Halep .

Cum a schimbat-o anul 2020 pe Simona Halep

Jucatoarea Simona Halep spune ca a descoperit lucruri noi pe plan personal si in cariera de-a lungul acestui an marcat de pandemie si care a schimbat tot ceea ce stiam ca tinand de normalitate.

Simona Halep marturiseste ca se teme sa zboare cu avionul

Intr-un interviu acordat pentru Digi Sport, Simona Halep a afirmat ca se teme sa zboare cu avionul, .

Simona Halep, anuntata oficial la Australian Open 2021

Jucatoarea Simona Halep se numara printre sportivele deja confirmate ca vor participa la editia din 2021 a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Alexandru Rafila: Ma voi vaccina in aprilie cel mai probabil Cred ca acele cheltuieli cauzate de festivitatile pentru primirea vaccinului au costat mai mult decat vaccinul primit (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca se va vaccina impotriva COVID-19 in luna aprilie cel mai probabil pentru ca, desi a trecut.

Anul 2020 incheie cel mai cald deceniu de la inceperea masuratorilor, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale

Anul 2020 incheie cel mai cald deceniu 2011-2020) de la inceperea masuratorilor, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale. Anul acesta poate fi unul dintre cei mai fierbinti trei ani inregistrati, putand rivaliza cu 2016, care este cel mai cald an inregistrat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )