Libnet.ro
UNICEF

15:01

24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Antena3 Antena3,
24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Primul buton de diamant din Europa centrala si de sud est a fost acordat unui canal din Romania. LooLoo Kids a primit premiul care arata ca tehnologia sterge barierele. O idee dintr-un garaj din Iasi a ajuns acum la. continuă pe Antena3

Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Imagini incredibile din Romania pitoreasca: doi porci au fost filmati in timp ce traversau un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale. Soferii au fost nevoiti sa.

VIDEO Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iasi, cel mai popular din Europa Centrala si de Sud-Est: Cum se fac afaceri din YouTube

LooLooKids, cel mai popular canal YouTube din Romania, a fost recent premiat de Google cu butonul de diamant, distinctie oferita canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. Ideea le apartine unor antreprenori din Iasi, care au povestit pentru StartupCafe cum au construit acesta afacere si cum se fac bani din YouTube.

Virusul GRIPAL se raspandeste in Europa! Zeci de oameni MORTI! Ultimele date din Romania

Virusul gripal se raspandeste cu repeziciune in Europa. in Croatia s-au imosnavit peste 5. 000 de persoane, din care 15 au murit deja. Grecia si Serbia se lupta si ele cu virusul, neexistand.

ştiri din High-tech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )