Libnet.ro
UNICEF

00:06

24 IT. Cum arata cei mai noi adidasi smart

Antena3 Antena3,
24 IT. Cum arata cei mai noi adidasi smart

Incaltamintea smart nu mai este o noutate ci tinde sa devina ceva obisnuit. Cu tehnologii imbunatatite si un pret accesibil, cei mai noi adidasi smart lansati trimit sireturile in cartile de. continuă pe Antena3

Un ONG cere taxarea bogatilor: Averile a 26 de miliardari egale cu veniturile a 3,8 miliarde dintre cei mai saraci

Averile bogatilor au crescut accentuat in 2018, concentrandu-se in mainile a numai 26 de miliardari, persoane care detin, in prezent, tot atatia bani cat jumatate din cea mai saraca populatie a lumii, se arata intr-o analiza data luni publicitatii de organizatia neguvernamentala Oxfam, care cere statelor sa-i taxeze pe cei mai bogati.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2019. Cine sunt cei mai prosti actori?

Au fost anuntate nominalizarile la Zmeura de Aur, trofeele rusinii de la Hollywood. Iata cine are sanse sa fie desemnat cel mai prost actor al anului, ori care ar fi cel mai prost film din 2018.

Cei mai bogati 26 de oameni detin o avere egala cu jumatate din omenire (Oxfam)

Concentrarea averilor s-a accentuat si mai mult in 2018, an in care 26 de miliardari detin o avere egala cu cea a jumatate dintre cei mai saraci oameni din lume, a denuntat luni ONG-ul Oxfam, care cere taxarea suplimentara a celor mai bogati oameni, scrie AFP.

Business report: Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romniei; Romnia importa masiv energie din Ucraina. Cine o aduce?; DW scrie ca est-europenii se duc pe baricade pentru salarii mai mari

Romania importa masiv energie din Ucraina. Economica. net explica cine o aduce si de ce are atat de mult loc sa o vanda. Primul motiv il reprezinta pretul mai mic al energiei. Unii producatori romani spun ca ar putea sa produca mai mult, dar atat le cere Dispeceratul Energetic National. Arestati-o pe Euphemia! Ea este responsabila pentru importurile masive de electricitate din ultima luna, titreaza Profit. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )