Libnet.ro
UNICEF

09:45

Andreea Esca si robotul-vedeta de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu esti Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

B1 B1,
Andreea Esca si robotul-vedeta de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu esti Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

Robotul 3-5CUEscu) a fost pus pe glume si in a doua zi a iCEE. fest - UPGRADE 100. El si-a facut aparitia la finalul discutiei dintre Andreea Esca si Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, si a. continuă pe B1

Andreea Esca a anuntat cand se pensioneaza, chiar pe scena iCEE.fest 2019! Dialog inedit cu co-fondatorul Singularity University: Spui ca democratiile nu mai functioneaza, nici casniciile nu mai functioneaza. Ce mai merge? (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Andreea Esca a marturisit ca ar vrea sa iasa la pensie din televiziune cam in 15 ani, atunci cand i-a adresat o intrebare despre soarta celui mai popular mijloc de informare chiar lui Salim.

Andreea Esca, scandal pe Facebook. Si-a anuntat fanii de aceasta inselatorie

Andreea Esca a reusit sa se fereasca de-a lungul carierei de diverse evenimente neplacute. Din pacate, iubita prezentatoare de stiri se afla acum intr-un scandal pe o retea de socializare. Andreea Esca, scandal fara precendent pe internet Andreea Esca a rabufnit! Numele stiristei a fost implicat intr-o afacere in mediul online. Una dintre cele mai [] .

Andreea Esca, tinta unei escrocherii pe Facebook!

Andreea Esca a ripostat pe contul ei de Facebook dupa ce o firma de produse pentru slabit s-a folosit de imaginea ei, in mediul online, pentru a-si promova in mod ilegal produsele. Iata despre ce este vorba! .

Andreea Esca si-a ANGAJAT fiica! Ce trebuie sa faca Alexia pentru a fi platita

Andreea Esca nu s-a opus niciodata dorintei fiicei sale, Alexia, de a lucra pentrupropriii bani. Iar vara aceasta, a angajat-o chiar ea, pentru ca, intamplator, avea disponibil un job.

Ginecologoul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca traieste intr-o familie cu adevarat fericita! Alaturi de Alexia si Aris, copiii pe care ii are cu sotul Alexandre Eram, putem spune ca celebra prezentatoare duce o viata ca in basme. Ei, bine,.

Andreea Esca, reactie virulenta in urma unor stiri false despre ea: Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu? Nu inteleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii

Andreea Esca 46 de ani) a denuntat, printr-un mesaj pe Facebook, un fake news despre ea si avertizeaza romanii sa nu se lase pacaliti de o asemenea escrocherie.

Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu??? Andreea Esca, mai REVOLTATA ca niciodata! Incredibil ce a patit vedeta PRO TV

Andreea Esca este mai revoltata ca niciodata. Ceea ce a scos-o din sarite pe vedeta PRO TV este raspandirea stirii false ca ar comercializa produse pentru slabit. Andreea a tinut sa isi asigure prietenii.

Andreea Esca a cedat nervos: Cat costa sa nu ai niciun Dumnezeu?

Andreea Esca e foc si para. Asta pentru ca cineva se foloseste de numele ei pentru o afacere dubioasa. Vad pe Facebook o multime de postari despre mine care am nu stiu ce afacere cu produse de slabit! Si acum.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )