Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple, acord de 500 de milioane de dolari pentru incheierea procesului smartphone-urilor lente. Ce despagubiri primesc posesorii de iPhone 6 si iPhone 7

B1 B1,
Apple, acord de 500 de milioane de dolari pentru incheierea procesului smartphone-urilor lente. Ce despagubiri primesc posesorii de iPhone 6 si iPhone 7

Gigantul american Apple a fost de acord sa plateasca 500 de milioane de dolari intr-un proces din Statele Unite, compania fiind acuzata ca a incetinit in mod intentionat unele modele de smartphone-uri, pentru a . continuă pe B1

Apple, acord de 500 de milioane de dolari pentru incheierea procesului smartphone-urilor lente. Ce despagubiri primesc posesorii de iPhone 6 si iPhone 7

Gigantul american Apple a fost de acord sa plateasca 500 de milioane de dolari intr-un proces din Statele Unite, compania fiind acuzata ca a incetinit in mod intentionat unele modele de smartphone-uri, pentru a .

Apple va plati pana la 500 de milioane de dolari pentru solutionarea procesului iPhone-urilor lente

Apple va plati pana la 500 de milioane de dolari pentru solutionarea procesului iPhone-urilor lente, din Statele Unite, compania fiind acuzata ca a incetinit in mod voit unele modele de telefoane, pentru a determina proprietarii sa cumpere noi telefoane sau baterii, relateaza Reuters.

Apple va plati 500 de milioane de dolari pentru ca a incetinit modelele vechi de iPhone

Compania va oferi si plati de cate 25 de dolari fiecarei persoane care a achizitionat un iPhone 6 sau iPhone 7, dispozitivele afectate de aceasta fapta.

Un antreprenor american cu radacini romanesti a obtinut 50 milioane dolari pentru startup-ul sau de comert online

Platforma americana de comert online cu lenjerii de pat Brooklinen, fondata de un antreprenor cu radacini romanesti, a obtinut, luni o investitie de 50 de milioane de dolari din partea fondului Summit Partners.

650 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, de la un fond rus care a mai investit in Yandex si Delivery Hero

Startup-urile IT din Europa, America de Nord, India si Asia de Sud-Est vor putea obtine finantari de la un nou fond de capital de risc, de 650 de milioane de dolari, lansat, marti, de o firma de investitii rusa, care a finantat, in trecut, companii de tehnologie ca Yandex si Delivery Hero, prezente si pe piata romaneasca.

Finantare de 2,2 miliarde de dolari pentru Waymo, divizia de masini fara sofer de la Google

Waymo, divizia de masini fara sofer a Alphabet Google), a anuntat ca a obtinut o runda de finantare prima din afara companiei) de 2,25 miliarde de dolari.

Profit de peste 50 de miliarde de dolari pentru Banca Elvetiei, anul trecut

Banca Nationala a Elvetiei SNB) a realizat un profit de 48,9 miliarde de franci elvetieni 50,88 miliarde de dolari) in 2019 - dupa pierderile de 14,9 miliarde de franci din 2018 -, in baza castigurilor realizate de pe urma obligatiunilor si actiunilor straine pe care le-a cumparat pentru limitarea tendintei de apreciere a francului, dar si din detinerile in aur, care trec de 1. 000 de tone.

Finantare de 12,5 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National a lansat sesiunea II2020 de finantare a proiectelor culturale ce se vor derula in perioada 1 iunie - 15 noiembrie 2020 si care are un buget de 12,5 milioane de lei. Bugetul alocat acestei sesiuni este distribuit pe 11 arii tematice: arte vizuale, teatru, muzica, dans, arta digitala si noile media, interventie culturala, educatie prin cultura, promovarea culturii scrise, proiecte cu caracter repetitiv, patrimoniu cultural material, patrimoniu cultural imaterial.

BNR a lansat o licitatie de 1,6 milioane euro pentru modernizarea grupurilor sanitare

Banca Nationala a Romaniei BNR) a lansat o licitatie de 7,72 milioane lei 1,6 milioane euro), fara TVA, pentru modernizarea grupurilor sanitare din sediul central situat in Bucuresti, pe strada Doamnei, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Primaria Capitalei a lansat licitatii in valoare de 19,4 milioane lei pentru consolidarea a trei imobile

Primaria Capitalei, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a lansat trei licitatii, in valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile. Licitatiile vizeaza achizitia de servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari de consolidare, conform News. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )