Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cand este cel mai bun moment pentru a vedea Perseidele (VIDEO)

B1 B1,
Cand este cel mai bun moment pentru a vedea Perseidele (VIDEO)

In noaptea dintre 12 si 13 august,Perseidele in esenta meteoriti) ajung la momentul maxim, indica NASA. Meteoritii zboara cu o viteza de 59 de kilometri pe secunda, adica de 500 de ori mai repede. continuă pe B1

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 IULIE - 7 AUGUST Impact, pe pozitia a treia in topul randamentelor de la BVB

Aurul - peste pragul de 1. 500 de dolari inregistrand o apreciere de 1,8%, in intervalul 31 iulie - 7 august, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) se situeaza pe pozitia a treia in topul celor mai rentabile titluri tranzactionate in piata principala a Bursa de Valori Bucuresti BVB), intr-o perioada in care cotatiile actiunilor bursei noas-tre s-au confruntat preponderent cu scaderi.

Eric de Oliveira (Viitorul) l-a egalat la goluri pe Wesley da Silva, cel mai bun marcator strain din Liga 1

Ric de Oliveira a deschis tabela de marcaj de la Ovidiu in meciul dintre Viitorul si Botosani din etapa a cincea a Ligii 1. Mijlocasul brazilian, in varsta de 33 de ani, a ajuns la reusita cu numarul 64 in primul esalon fotbalistic din Romania, egalandu-l la goluri pe Wesley da Silva.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 AUGUST Pretul aurului atinge un nou record istoric la Bucuresti

Aurul salta peste 1. 500 de dolari pe piata internationala pe fondul intensificarii tensiunilor comerciale Cotatia aurului a marcat un salt de 4,77%, in intervalul 1 - 8 august, pretul gramului de aur atingand joi, 8 august, maximul istoric de 203,0148 lei, potrivit cotatiei BNR. Recordul anterior fusese consemnat miercuri, 7 august - 202,1739 lei, depasind recordul precedent, de 202,0812 lei, inregistrat in 5 octombrie 2012.

ANALIZA Halep si atat: Tenisul feminin romanesc va ajunge, luni, la cel mai negru moment din ultimii 11 ani

Dintre romance, inclusiv Simona Halep traverseaza un sezon mai slab fata de cel precedent. Diferenta e ca Simo e, in continuare, in elita, pe cand celelalte fete sunt intr-o prabusire incredibila.

Ce urasc femeile cel mai tare in dormitor! Este complet diferit de ceea ce nu le convine barbatiilor

O companie de jucarii sexuale a decis sa afle ce urasc femeile cel mai ult in dormitor. Conform unui studiu la care au participat 3,000 de persoane, 29% dintre femei urasc cand partida se termina prea repede, 28%.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Pregatiri pentru Ziua Marinei. Marinarii militari anunta ca va avea loc cel mai mare exercitiu naval de pana acum

Incep pregatirile pentru Ziua Marinei. Statul major al Fortelor Navale pune la punct zilele acestea cel mai mare spectacol naval al anului. Pe 15 august marinarii isi serbeaza ziua, asigurand un show de zile.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Crestere de preturi de peste 20%. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in primele sapte luni ale anului 2019

Preturile de consum in luna iulie 2019 au explodat, comparativ cu luna iulie 2018. in primele sapte luni ale anului curent, cresterile de preturi pentru doua alimente consumate des de romani au fost de peste 20%. Crestere de preturi de peste 20% Conform datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS), rata de inflatie .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )