Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum arata frigiderul care poate fi elementul central dintr-o sufragerie

Antena3 Antena3,
Cum arata frigiderul care poate fi elementul central dintr-o sufragerie

Era cand electrocasnicele erau arestate in bucatarie a trecut. Cel putin de asta vor sa ne convinga sud-coreenii de la Samsung care cred ca frigiderul poate fi - elementul central si intr-o. continuă pe Antena3

Mana Maicii Domnului sau planta care poate vindeca toate bolile

Mana Maicii Domnului sau planta care poate vindeca toate bolile Unde se gaseste si cum se poate folosi pentru alinarea durerilor: Sunt multi care o ocolesc si nu ii stiu puterile tamaduitoare Legenda acestei.

Statutul regiunii Irlanda de Nord, elementul central pentru aprobarea Acordului Brexit

Statutul administrativ al provinciei britanice Irlanda de Nord, mai precis mecanismele vamale la frontiera cu republica Irlanda, membra a Uniunii Europene, constituie un element central pentru aprobarea Acordului Brexit de catre Parlamentul Marii Britanii, noteaza Mediafax.

Saab si Boeing au testat o noua bomba de diametru mic lansata de la sol care poate fi folosita si de sistemul HIMARS pe care l-a achizitionat si Romania

Saab si Boeing au efectuat cu succes un test de tragere la distanta mare al Bombei de Diametru Mic Lansata de la Sol GLSDB) in Norvegia. Obiectivul tragerii de proba a fost sa loveasca o zona pre-determinata in mare, la 130 km de lansator. Bomba lansata de la sol este independenta din punct de vedere al lansatorului, ceea ce inseamna ca poate fi lansata dintr-o solutie containerizata, ca si de orice lansator capabil de a folosi containerul de lansare de tip M26, de exemplu HIMARS, sistem achizitionat si de catre Romania.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )