Libnet.ro
UNICEF

19:32

Facebook ofera MILIOANE DE DOLARI! Ce trebuie SA FACI pentru a beneficia de BANI ...

B1 B1,
Facebook ofera MILIOANE DE DOLARI! Ce trebuie SA FACI pentru a beneficia de BANI ...

Facebook este dispus sa ofere merilor site-uri de stiri pana la 3 milioane de dolari pentru ca acestea sa-si aduca articolele intr-o viitoare sectiune a retelei de socializare. continuă pe B1

Ce trebuie sa faci pentru a mentine iubirea in cuplu. Sfaturi utile pentru femei si barbati

Se spune ca dragostea dureaza trei ani, insa cuplurile care sunt impreuna inca din adolescenta, s-au casatorit, au facut copii si poate, isi cresc acum nepotii, vin si contrazic aceasta ipoteza. Care este secretul unei relatii de durata si ce poti face pentru a avea tot timpul armonie in iubire?.

Facebook ofera marilor editori de presa milioane de dolari anual pentru a le distribui continutul intr-o sectiune speciala

Facebook incearca sa obtina acorduri de licentiere cu mari editori de presa pentru a republica in reteaua sociala continut al acestora, potrivit The Verge, care citeaza The Wall Street Journal. Acordurile s-ar putea ridica la milioane de dolari per publisher, Facebook oferind, potrivit sursei citate, pana la 3 milioane anual in cazul unora dintre institutiile media vizate.

SANCTIUNI DE 54 MILIOANE EURO Asiguratori, amendati pentru cartel in Portugalia

Autoritatea de concurenta din Portugalia, AdC, a amendat recent patru companii de asigurari cu un total de 54 de milioane de euro 59,6 milioane de dolari) pentru practici de cartel, in urma unei investigatii de lunga durata, anunta Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )