Libnet.ro
UNICEF

08:30

NASA a publicat cea mai recenta imagine a planetei Jupiter. Ce a surprins in ea (FOTO)

B1 B1,
NASA a publicat cea mai recenta imagine a planetei Jupiter. Ce a surprins in ea (FOTO)

NASA a publicat vineri cea mai recenta fotografie facuta planetei Jupiter cu ajutorul navetei Juno. Imaginea, postata pe pagina misiunii Juno, a fost facuta pe 21 decembrie 2018 si arata Marea Pata Rosie o. continuă pe B1

NASA a publicat cea mai RECENTA imagine a planetei Jupiter. Ce a surprins in ea (FOTO)

NASA a publicat vineri cea mai recenta fotografie facuta planetei Jupiter cu ajutorul navetei Juno. Imaginea, postata pe pagina misiunii Juno, a fost facuta pe 21 decembrie 2018 si arata Marea Pata Rosie o.

Victor Ponta: in 2019 este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Nu se mai fura cu geanta de bani, ci cu ordonanta de urgenta

Presedintele Pro Romania,Victor Ponta, a declarat, sambata, ca in anul 2019, in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Asta pentru ca acum nu se mai fura cu geanta sau cu plicul, ci.

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu ordonanta de urgenta, cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PS - PNL trage SEMNALUL DE ALARMA

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD. CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD - PNL trage SEMNALUL DE ALARMA

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD. CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

Cum arata cea mai LUNGA pisica din lume: Are 1,20 metri si este FAIMOASA pe retelele de socializare (FOTO)

Cea mai lunga pisica din lume are un metru si 20 de centimetri lungime! Pe langa faptul ca este foarte lunga, pisica este si foarte grea: are 14 kilograme. Omar, asa cum il cheama pe motanul portocali.

RALUCA TURCAN: CCR, cea mai mare captura institutionala a PSD

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat astazi despre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), ca pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care romanii au uitat-o aproape complet

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care noi am uitat-o aproape complet este extrem de bogata in fier, continand mai mult fier chiar si decat spanacul si mai multa vitamina C decat lamaile si.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )