Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru reteaua Orange, marti seara

Antena3 Antena3,
Probleme pentru reteaua Orange, marti seara

Orange se confrunta cu un incident tehnic, iar unii clienti au dificultati in accesarea serviciilor companiei, se arata intr-o postare pe Facebook a operatorului de comunicatii, care da asigurari ca va remedia situatia in cel mai scurt timp. continuă pe Antena3

UPDATE Reteaua Orange, probleme de functionare in mai multe zone din tara. Reactia companiei

Reteaua mobila si de date Orange intampina probleme de functionare, marti seara, in mai multe zone din Romania. Reprezentantii Orange au anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook ca unii dintre clienti intampina dificultati in accesarea serviciilor.

Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a avut toate motivele sa tremure de frica

Alina Vidican a avut parte de probleme, la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a intampinat o situatie nu tocmai placuta, pe parcursul ultimelor luni. Lucrurile par sa se fi indreptat in prezent, in acest sens, dar blondina a primit o astfel de lectie, chiar la inceput de an. Probleme pentru Alina Vidican la .

Probleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolare: Ce decizie a luat pilotul (VIDEO)

Probeleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolarea de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, informeaza Digi 24. Pilotul a fost nevoit sa opreasca un motor al aparatului de zbor si a.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )