Libnet.ro
UNICEF

08:30

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

B1 B1,
SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare . continuă pe B1

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

Space X a ales primul turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

SpaceX va anunta in cateva ore numele primului turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

Cine este primul om care va zbura in jurul Lunii cu SpaceX

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a dezvaluit recent cine este astronautul care va zbura in jurul Lunii, cu ajutorul rachetei Big Falcon Rocket. in urma cu cateva zile, au aparut informatii conform.

Volkswagen Beetle iese din productie anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii

Volkswagen va opri productia modelului iconic Beetle anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii din Germania, incheind un capitol cu unul dintre cele mai renumite modele din industria auto, scrie The Guardian .

Cine este primul pasager pe care SpaceX il va trimite in jurul Lunii si cand va avea loc misiunea turistica privata

In februarie 2017, Elon Musk anunta planurile companiei sale de a trimite un om in excursie in jurul Lunii, in scop turistic. Acesta avea sa urce la bordul rachetei Falcon Heavy, cea testata de antreprenor in februarie 2018, insa planurile s-au schimbat putin. Noua data de lansare si numele primului pasager au fost dezvaluite in cadrul unei conferinte.

Cine este vinovat pentru prabusirea liftului de la Maternitatea din Ploiesti?

Incident grav la Maternitatea din Ploiesti. Marti dimineata, la ora 5,30, pe cand proaspetele mame trebuiau duse la alaptat, liftul in care se aflau cele 15 femei a cazut de la etajul cinci si s-a oprit pe.

Cine este Sirivannavari a Thailandei, printesa pasionata de moda? Nu e o printesa obisnuita! Are preocupari in afara indatoriror regale care o fac sa concureze cu Meghan Markle

Intr-o perioada in care Ducesele de Cambridge si de Sussex sunt modele de eleganta si frumusete pentru toata lumea, undeva, in sud-estul Asiei, traieste o printesa care iese din tiparele regale. Numele.

Cine este chirurgul cu maini de inger si la ce spital din Romania lucreaza: Pentru mine a facut a minune...

Sunt multe lucruri dificile in aceasta meserie, dar cele mai dificile momente sunt cele in care pierzi lupta cu boala. Atunci cand te uiti la un pacient si stii ca nu mai poti sa faci nimic pentru.

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )