Libnet.ro
UNICEF

22:30

De ce ar trebui sa tii mereu telefonul in mana dreapta

Antena3 Antena3,
De ce ar trebui sa tii mereu telefonul in mana dreapta

Una dintre cele mai controversate momente din istoria Apple a fost in 2010, cand Steve Jobs le-a spus posesorilor de iPhone 4 care nu aveau semnal ca tin telefonul gresit. Cercetatorii au demonstrat ca. continuă pe Antena3

Un tunisian a fost batut de trei romnce, dupa ce ar fi intrat peste ele n toaleta si ar fi ncercat sa o sarute pe una dintre ele

Un imigrant tunisian a fost batut de trei romance dupa ce acesta a intrat in toaleta unui bar din localitatea italiana Civitanova, unde ar fi incercat sa o sarute pe una dintre ele, informeaza presa italiana, citata de Mediafax.

Tunisian, BATUT MAR de 3 romance intr-o TOALETA dupa ce a incercat sa o sarute pe una dintre ele

Caz halucinant intr-o cafenea din centrul Italiei. Un un barbat de origini tunisiene a fost batut mar de 3 romance dupa ce acesta ar fi incercat sa o agreseze pe una din femei. Totul s-a petrecut dupa ce.

(P) Artistii plastici romani, sursa de inspiratie pentru o absolventa a British School of Bucharest, admisa la una dintre cele mai renumite universitati de arte din lume!

Absolventii British School of Bucharest BSB) au obtinut si in acest an rezultate remarcabile la examenul A level, care marcheaza incheierea studiilor in sistemul de invatamant britanic. Profesorii au de ce sa fie mandri de studentii lor, 35% dintre ei.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )