Libnet.ro
UNICEF

10:15

WhatsApp: A fost descoperit TRUCUL SECRET pentru telefoane, de care SIGUR NU STIAI

B1 B1,
WhatsApp: A fost descoperit TRUCUL SECRET pentru telefoane, de care SIGUR NU STIAI

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicatii pe care romanii o folosesc zilnic pentru a comunica. Aceasta aplicatie are un truc secret de care multi utilizatori nu au aflat. continuă pe B1

Pesta porcina continua sa faca ravagii! Unde a fost descoperit cel mai recent focar! E stare de ALERTA

Un nou caz de pesta porcina africana a fost descoperit in Vaslui la un mistret din zona Carja, fondul de vanatoare nr. in acest context, Centrul Local de Combatere a Bolilor CLCB) Vaslui, s-a intrunit,.

SONDAJ Primarul din Targu Mures vrea obligatii si anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce parere aveti?

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a propus o serie de masuri radicale pentru cuplurile care vor copii. El vrea o ancheta sociala obligatorie pentru astfel de cupluri, iar viitorii parinta sa fie obligati sa dovedeasca o situatie stabila loc de munca, locuinta, situatie financiara acceptabila, nivel minim de educatie). El sustine si o varsta minima legala la care sa poti deveni parinte. Daca nu, afirma el, consider ca statul va trebui sa preia copilul, cu posibilitatea ca parintii sa il recupereze cand indeplinesc conditiile legale. Primarul s-a referit explicit la comunitatea roma, sustinand ca reprezentantii acesteia n-ar mai face copii doar pentru bani din alocatii si a spus ca il doare in fund de cei care il fac nazist. Sondaj HotNews. ro: Ce parere aveti de propunerile primarului din Targu Mures?.

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter si nu dispun de spatiu.

Un fost deputat PSD, condamnat pentru coruptie, contesta in instanta desfiintarea institutului lui Iliescu: Nu mai pot plati ratele la banca

Solicitare surpriza din partea unui fost deputat condamnat pentru coruptie. Pesedistul Emilian Cutean cere Guvernului daune morale si materiale pentru desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, sinecura patronata de.

Rochita Printesei Charlotte a fost recreata de Gucci pentru adulti

La doar 4 ani, Printesa Charlotte pare ca este deja un veritabil fashion icon, astfel ca celebra casa de moda Gucci a recreat una dintre rochitele ei, in varianta pentru adulti! .

Un nou obstacol pentru tinerii care isi cauta primul loc de munca: companiile apeleaza la inteligenta artificiala pentru a tria candidatii

Studentii, in trecut, erau pregatiti in centrele de cariera pentru prezentarea la interviuri de angajare, fiind invatati cum sa se imbrace potrivit si cum sa isi scrie corect o scrisoare de intentie. In prezent insa se incearca indrumarea tinerilor.

Politia are cea mai buna replica pentru soferii care merg pe linia de tramvai

Politia Romana le explica soferilor care merg cu masina pe linia de tramvai care este, de fapt, legea, intr-o postare pe Facebook. Conflictul recent dintre un sofer de BMW si un vatman care.

Buletinul electronic sau pasaportul, obligatoriu pentru cei care vor sa calatoareasca in UE

Cartea electronica de identitate sau pasaportul sunt obligatorii pentru calatoria in UE din 3 august 2021, au explicat reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne. Cu actualele carti de identitate se va mai putea merge in Uniunea Europeana inca zece.

BERD ofera sprijin pentru reformele care deblocheaza investitiile in Romania

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Suma Chakrabarti, a promis sprijin pentru eforturile tarii noastre de a continua reformele pro-business, de a adresa nevoile de infrastructura si de a incuraja investitiile in capitalul uman si fizic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )