Libnet.ro
UNICEF

14:15

Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani

Playtech Playtech,
Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani

Burt Reynolds, unul dintre cei mai cunoscuti baieti rai din filmele clasice de la Hollywood, a murit la varsta de 82 de ani. N-ai cum sa nu-l stii pe Burt Reynolds, iar daca il stii,. continuă pe Playtech

Actorul Burt Reynolds a murit la 82 de ani

Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani la un spital din Florida in urma unui stop cardiac. Familia i-a fost alaturi pana in ultimele clipe.

Burt Reynolds a murit la 82 de ani dupa un infarct

Burt Reynolds, actorul american renumit prin rolurile sale din Smokey si Bandit ori White Lightning, a murit la varsta de 82 de ani dupa ce a suferit un infarct.

Doliu la Hollywood! Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la 82 de ani

Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani. Acesta a jucat in mai multe filme de succes, printre care Smokey si Banditul si Eliberarea.

Doliu la Hollywood: A murit actorul Burt Reynolds (FOTO)

Actorul Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani, anunta ABC News, care citeaza un anunt al agentului starului de la Hollywood. Reynolds s-a stins la un spital din Florida, familia fiindu-i alaturi.

A murit actorul american Burt Reynolds

Actorul american Burt Reynolds a murit ieri, la varsta de 82 de ani, a anuntat managerul sau prin publicatia Hollywood Reporter, preluata de Reuters.

Burt Reynolds a fost un sex simbol al anilor 70. Uite cu ce femei s-a iubit

Sarmant, cu alura atletica, mereu cu replicile la el, legendarul actor a facut sa suspine multe femei in anii sai de glorie. Burt Reynolds a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

Ultimul Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul a murit la varsta de 104 ani si a fost inmormantat la Focsani

Constantin Mihalcea a absolvit Liceul Unireadin Focsani in anul 1932, apoi Scoala Militara de Ofiteri de Artilerie.

Unul dintre cele mai mari IFN-uri britanice, in faliment

Wonga, unul dintre cele mai mari IFN-uri din Marea Britanie, a intrat in faliment, anunta publicatia Les Echos. Un text pe un fundal galben blocheaza acum pagina de pornire a site-ului web Wonga, unul dintre cei mai mari creditori din Marea Britanie, scrie publicatia franceza. Compania - care a oferit anterior imprumuturi pe termen scurt cu dobanzi foarte ridicate - anunta in putine cuvinte ceea ce presa britanica estima de cateva zile: ca este in faliment.

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare, dar sustine ca nu toate materialele i apartin

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste, intr-un comunicat postat pe site-ul propriu, pro-decizii-informate. ro, ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare distribuite recent in cutiile postale, dar sustine ca un al doilea pliant nu ii apartine si acuza o campania furibunda de denigrare la adresa sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )